Assalamualaikum. Setelah melibatkan diri secara serius di dalam dunia blog sejak Nov 2012, maka pada hari ini abam kie ingin mengumumkan 5 entri yang menduduki carta paling popular di blog ini. Kebetulan pula hanya 5 entri ini yang berjaya mencapai pageviews melebihi 5 angka! Hebatkan? Baiklah, sekarang abam kie senaraikan 5 entri paling popular sepanjang zaman.

1. Segmen | Salam Aidilfitri bersama irrayyan.com mendapat 40495 pageviews dan disiarkan pada 7 Julai 2014.

2. Cara Untuk Menambahkan Berat Badan menerima 22144 pageviews dan diterbitkan pada 23 Mei 2014.

3. Menghubungkan akaun Tabung Haji di ATM Maybank mendapat 21605 pageviews dan dihasilkan pada 5 Februari  2014.

4. 55 AMALAN SUNNAH RASULULLAH mencapai 16619 pageviews dan diterbitkan pada 2 Jun 2014.

5. Kisah hidup pegawai kerajaan memperolehi 14993 pageviews dan disiarkan pada 16 Jun 2014.

Sekiranya kawan2 ingin membaca kembali entri2 di atas, sila klik pautan yang diberikan, OK? Nampaknya entri2 abam kie yang ditulis pada tahun 2014 berjaya mendapat rating dan trafik tertinggi daripada blogger dan google. Bilakah rekod top 5 ini dapat dipecahkan? Alhamdulillah, setakat ini biarpun pageviews bagi entri tahun 2016 cuma mencecah angka 100 namun komen yg diterima x pernah putus. Ini bermakna rakan blogger datang membaca posting terbaharu dan meninggalkan komen. Terima kasih kpd sahabat2 blogger yg terus menyokong blog Abam Kie ini. I love you, my friends!

11 Comments

  1. InshaAllah terus menyokong...tahniah Cikgu AK..

    ReplyDelete
  2. tahniah abam..sentiasa sokong entry abam :D.teruskn menulis

    ReplyDelete
  3. Tahniah cikgu...teruskan menulis :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah. Pencapaian yang menakjubkan. Saya baru sahaja start blogging. Setakat ini baru satu entri yang lebih 15k view. Jauh lagi.huhu

    ReplyDelete
  5. Mantab .. mantab.... teruskan dengan penulisan yang mantab. Daripada entri popular ni dah boleh tahu hala tuju nak dapatkan trafik tinggi dah. Ikut je rentak tu.

    ReplyDelete
  6. thniah abam kie ! mek paling win suami curang pakai we chat. hahahahahahahah !

    ReplyDelete
  7. Tahniah cikgu...ramai juga yang mencari cara untuk tambah berat badan yer...terus kan usaha cikgu

    ReplyDelete
  8. hebaq bak hang.. teruskan berkongsi
    info berguna

    ReplyDelete
  9. tahniah cikgu, teruskan menulis ;)

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.