Segmen | Salam Aidilfitri bersama irrayyan.com | ABAM KIE : Man of The House


Monday, 7 July 2014

Home » » Segmen | Salam Aidilfitri bersama irrayyan.com

Segmen | Salam Aidilfitri bersama irrayyan.com


Salam Ramadhan

Selepas buka blog selepas sahur tadi, abe kie terbaca komen dari Mommy Irra yang menjemput abe kie menyertai segmen yg sedang dijalankan olehnya. Memandangkan abe kie pun dah lama sangat tak beli dan terima kad raya maka abe kie menerima pelawaan Mommy Ira tu. Mengikut kata Mommy Irra, semua peserta yang menyertai Segmen Salam Aidilfitri akan menerima kad raya ekslusif dari Mommy. Jadi apa lagi, jom la kita join! Klik aje kat banner tu. Mudah kan? 

Tempoh penyertaan adalah dari 11.00 malam (6/7/2014) hingga 11.00 malam esok (8/7/2014).

Syarat bagi menyertai segmen ini sangat simple:-
  1. mesti lah tinggal di Malaysia
  2. kena follow blog irrayyan.com
  3. buat satu entry. Gam kuat2 banner di atas dan backlink ke blog entry ini.
  4. tinggalkan url entry tersebut di kotak komen blog Mommy Irra.
  5. emailkan nama, alamat dan link blog ke irra.nulogic@gmail.com
  6. and last, tunggu kad raya dari Mommy :)
Seperkara lagi, sekiranya para peserta balas kad raya, Mommy akan buat review di blog beliau!

Jom bersegmen. Salam Aidilfitri ^^

18 comments:

Irrayyan said...

Terima kasih sudi join segmen | Salam Aidilfitri bersama irrayyan.com ^_^

Anizz Annisa said...

all the best.. :)

Lynn Munir said...

All the best.

Irrayyan said...

Terima kasih sudi join segmen | Salam Aidilfitri bersama irrayyan.com ^_^
Sila emailkan nama alamat dan link blog di irra.nulogic@gmail.com untuk memudahkan proses penghantaran kad raya. Kalau idok, tak dapat den anto kad rayo ko abe ki :D

Cikna said...

Salam ramadhan & Good luck Abang Kie.......;-)

Shaiful Zaidi said...

Selamat bersegmen Abe Kie...

Pha Is said...

selamat bersegmen..

Muhammad Khairuddin Lim said...

selamat berjaya

Rina Zaidi said...

All the best. :)

http://kaktusoren.blogspot.com/2014/07/segmen-salam-aidilfitri-Irrayyan.html

husna zahidi said...

selamat bersegmen..:)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Good luck Abe kie.
http://drshikinzainal.blogspot.com

aRZ MoHa said...

Abe Kie. dari segmen yang sama
Salam Ramadhan

Sya Mimie said...

Asslmkm ckgu.. Selamat bersegmen..

JR said...

Salam Ramadhan Abe Kie, selamat bersegmen & gudluck!!

Yun Sing said...

Selamat bersegmen ^^

Cik Misstree said...

Good luck!

Cik Misstree said...

Good luck!

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-salam-aidilfitri-bersama.html

;