Ore post gele bsr.....mu kato nunjuk.
ore post keto bsr.....mu kato riak..
ore post gi bercuti....mu oyat supo ngan dio sore buleh gi..
ore post nego laku...mu oyat nawok hangit..
ore post bahagio laki bini...mu oyat drama lebih..
ore post cerai berai..mu kato doh peranga uduh.. 
Ore post status jando..mu kato x reti jago tok laki..
ore post buje...mu kato bini lari doh x dok pitih ...
ore post make sedakk.... mu kato lapa pedal...
ore post selpie pah ceroh.... mu kato baso nate koya comey...
ore post anok2 .... mu kato mugo dio sore ado anok..
ore post x dok anok.....mu kato mandul..
ore post wat rumah baru..... mu kato koya kayoo..
ore post beli bah beli lori.... mu kato relo berute berlambok...
ore post jiwo sikik.... mu kato baloh laki bining..
ore post nasihat..... mu kato koya baik taley muko 14..
ore post keto eksideng..... mu kato byk doso....
ore post gi Mekoh..... mu kato nak wat ibadah pun nak bersoho tu la..

Dok eh...mu ni gilooo apo๐Ÿ˜‚bengong tul la๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚sibo x keno blako..aku dakkkk atah blake br tau....duk die2 tu dok. x kenne gak blok๐Ÿ˜‚ore po mu ni namo dio..kuba rabik..u know what kuba rabik is?๐Ÿคฃ
.
Hahahahaha....Abam Kie mung copy paste jerr tq sbb setia baca sampai habis ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Abam Kie mung baco ble2 ngilai sore ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ sapo dio la hok mulo2 tulis gini nih ๐Ÿ˜†

#copypaste
#kenosetepek

13 Comments

  1. Baca perlahan-lahan untuk faham. Hehe kesimpulan, buat sesuatu ada sahaja tidak betulnya.

    ReplyDelete
  2. the power of keyboard warrior.. usah dilayan abe

    ReplyDelete
  3. Pedulik kan apa orang nak cakap…

    ReplyDelete
  4. buat taktau ja..kalau fikirkan mulut org, sampai bila pun kita dok berasa sakit hati..

    ReplyDelete
  5. Berbalik pada hati, kalai hati jenih nanti akal pun jadi jernih in sya Allah..kadang tengok orang senyap dikata sombong walhal mungkin masa itu dia ada masalah atau kurang sihatkan..begitulah kehidupan yang sering dipengaruhi dengan rasa dari hati.

    ReplyDelete
  6. hhahaha ada je ye org x kena ngan apa yg kita buat..
    ramai yg PHD,

    ReplyDelete
  7. hahaha... sekali imbas ingatkan typo error... sekali fokus betul2 baca... Oooo, baru faham... hehehe

    ReplyDelete
  8. Mcm rabia lah join contest org kata lah jugakk .malas nk ambil hal.

    ReplyDelete
  9. Kalu muluk tempayang bulehla di tutup

    ReplyDelete
  10. Saya sekarang taknak komen banyak-banyak, lebih baik diam dari berkata-kata.. Benda yang saya benar-benar mengerti saja saya akan komen..

    ReplyDelete
  11. suka ati dia wall dia kan..lucu baca heh..heh...

    ReplyDelete
  12. Kesimpulannya peduli kan apa orang kata...

    ReplyDelete
  13. best baca tulisan kelate. lagi best kalau dapat dengar kecek kelate ^_^

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.