Assalamualaikum. Abam Kie sudah menulis blog sejak 2006. Tapi lepas tu berhenti kejap sebab kurang sambutan. Cuma pada akhir 2012 barulah abam kie buat comeback menerusi blog skrg ni. Mula2 tu guna blogspot setahun lebih. Pada awal 2014 barulah berani beli domain. Masa tu murah lagi. Dalam RM35. Sekarang dah jadi RM45 setahun. 

Pada entri kali ini abam kie nak mengimbau kembali posting dahulu kala yang mendapat pageviews atau hits tertinggi. Nampaknya entri lama yang lebih popular. Entri2 yg terkini plak macam kurang ummphh plak. X apalah. Abam Kie akan berusaha untuk belajar SEO bagi menaikkan traffik dan pendapatan Adsense yg suam2 kuku tu. 

Jom kita telusuri carta 10 Entri Terbaik Sepanjang Zaman di Blog Abam Kie.....!!!

1. http://www.zukidin.com/2014/02/menghubungkan-akaun-tabung-haji-di-atm.html
Date: 5 February 2014, Pageviews: 53976

2. http://www.zukidin.com/2014/07/segmen-salam-aidilfitri-bersama.html
Date: 7 July 2014, Pageviews: 41280

3. http://www.zukidin.com/2014/05/cara-untuk-menambahkan-berat-badan.html
Date: 23 May, 2014, Pageviews: 23779

4. http://www.zukidin.com/2019/03/apabila-dekoder-njoi-rosak.html
Date: 11 March 2019, Pageviews: 20617

5. http://www.zukidin.com/2014/06/55-amalan-sunnah-rasulullah.html
Date: 2 June 2014, Pageviews: 17493

6. http://www.zukidin.com/2018/01/beras-siam-pilihan-ramai.html
Date: 22 January 2018, Pageviews: 16920 

7. http://www.zukidin.com/2014/06/kisah-hidup-pegawai-kerajaan.html
Date: 16 June 2019, Pageviews: 16681

8. http://www.zukidin.com/2019/02/membuka-akaun-simpanan-i-di-rhb.html
Date: 1 February 2019, Pageviews: 16011

9.http://www.zukidin.com/2014/02/bagaimana-untuk-memperbaiki-kehidupan.html
Date: 3 February 2014, Pageviews: 12043

10. http://www.zukidin.com/2019/03/7-sikap-buruk-tetamu-majlis-kahwin.html
Date: 13 March 2019, Pageviews: 9812

Jemputlah membaca posting popular ini. Thanks.

15 Comments

  1. nak follow gak mcm abam kie buat lah. hehe.. nak cek mana entri plg popular kt blog gee

    ReplyDelete
  2. RIndu juga dengan blog saya yang hebat seo nya dulu, sekarang memang suam benar..huhu

    ReplyDelete
  3. Kadang yang disampaikan ringkas tapi banyak perhatian..kadang ada yang macam bersungguh-sungguh tapi kurang sambutan..inilah yang PC hadapi.

    ReplyDelete
  4. wow..tahniah abam kie..teruskan berblogging..:)

    ReplyDelete
  5. Wow... pageview smpi ribu2, tak mampu saya nak lawan...

    ReplyDelete
  6. Hebat..k pandai SEO ni..Ada masa ajar2 la kami nih..Heheh..

    ReplyDelete
  7. Waahhh~ kisah hidup pengawai Kerajaan pun org cari. Heee~ Tahniah Abam Kie. ^^

    ReplyDelete
  8. Teruskan menulis.....mmm tak nak tukar template ke? saje tanya...



    www.oohsenyum.com

    ReplyDelete
  9. wahh, tinggi tinggi view Mr Abam Kie. Otai blogger giteww. Tahniah dan terbaik Mr Abam Kie. :)

    ReplyDelete
  10. wahhh tahniah abam kie.. banyaknya viewww...

    ReplyDelete
  11. Waa bestnyaaa. Mohon tunjuk ajar Abam Kie..

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.