Ramai tengah stuck sebab simpanan banyak di ASNB  tapi tak dapat nak keluarkan sebab ASB tutup, bank pula sentiasa penuh dengan manusia.

Jadi dekat sini Abe Kie nak tunjukkan step mudah macam mana cara nak keluarkan duit korang dari ASNB tanpa perlu ke bank, semua dihujung jari sahaja, tak perlu ke bank dah ๐Ÿ˜Š

1. Mula-mula sekali macam biasalah kena login akaun la... 

2. Lepas tu pilih transaksi. 


3. Kemudian pilih jualan balik. 


4. Baca dahulu syarat-syarat dan terma. Pas tu tandakan tick dan klik seterusnya.


5. Semak nombor akaun, masukkan jumlah yang ingin dipindahkan ke akaun simpanan bank dan klik butang seterusnya. 


6. Akhir sekali klik teruskan! Wow! You are done! Dah siap pun. Begitu mudahnya nak keluarkan duit dari ASB ke akaun deposit bank. 

Credit to FB page of Fairuz Nabilah