Friday, 1 November 2019

Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie



Assalamualaikum. Tahun 2019 tinggal dua bulan saja lagi sebelum kita menyambut Wawasan 2020 yang x jadi tu. Huhuhuhu.... Jadi sempena tarikh yang istimewa iaitu 11.11.19, Abam Kie ingin melancarkan 'Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie' bagi menghargai pengunjung2 blog ini yang paling kerap menulis komen2 bernas setiap kali entri disiarkan. Pemilihan pemenang akan dibuat berdasarkan carta pengomen tegar pada 11/11/2019 tersebut. 

Abam Kie akan memilih 7 pengomen terbanyak untuk menerima hadiah-hadiah seperti berikut:

Hadiah Pertama: sebuah novel cinta
Hadiah Kedua, Ketiga dan Keempat: buku resepi setiap satu
Hadiah Kelima, Keenam dan Ketujuh: topup RM5 setiap satu

Mungkin hadiah2 di atas tak mengancam mana tapi inilah yg abam kie mampu pada tahun ini. In Shaa Allah, pd thn dpn abam kie akan sediakan hadiah2 yang lebih cantik, menarik, tertarik, kau memang d'bomb!

Jadi apa tunggu lagi? Komen la banyak2 agar ranking anda mencanak2 naik di carta tu. Pengumuman pemenang akan dilakukan pada 13 November 2019. All the best!

23 comments:

  1. Wahh buku masakan tu menarik . Novel cinta tu bestt jugakk tu

    ReplyDelete
  2. Saya nak jugak menang sesuatu. Novel Cinta tu tak minat, tp yang lain-lain tu ok.. hehehe

    ReplyDelete
  3. wahhh menariknya hadiah-hadiah tu.. harapnya bolehla dapat hehehe..

    ReplyDelete
  4. dana nak jadi 20 top commentar pun tak lepas lagi ni... camne ni abam Kie heheheh

    ReplyDelete
  5. gigih komen banyak-banyak tapi rasanya nak dapat jd 10 commentar pun tak lepas ni abam Kie...

    ReplyDelete
  6. Wahhh!! Menarik hadiah-hadiah tu.. Novel dan buku resipi tu memang favourite LeYa tu.. Hehehe

    ReplyDelete
  7. kite tenggelam timbul bab komen ni..
    penyakit M tu berleluasa.. tapi best tu buku masakan !!

    ReplyDelete
  8. lama mama tak ke sini.. terbaek abam.. semoga berjaya semua org

    ReplyDelete
  9. Semoga ia mendapat sambutan dari rakan-rakan blogger yang lain. hehe.

    ReplyDelete
  10. Wahhh menarik tu Abam Kie! Boleh jadi penarik ke blog

    ReplyDelete
  11. menarik hadiahnya....gud luck pada semua pengomen tegar....hehehe...

    ReplyDelete
  12. menarik hadiahnya..isteri mr troublemaker...

    ReplyDelete
  13. nak jadi pengomen tegar ini agak mencabar sedikit...

    selain ada pesaing...

    komitmen masa juga diperlukan

    BTW...good luck kepada para peserta

    ReplyDelete
  14. Tahniah kepada yang bakal terpilih nanti.

    ReplyDelete
  15. Moga rezeki Cikgu deras umpama air yang deras mengalir ya.Aamiin.

    ReplyDelete
  16. wah buku memasak, best2 😍
    good luck kepada yang bakal tersenarai

    ReplyDelete
  17. Semuga impian menjadi kenyataan. Buku masakan tu menarik 👍

    ReplyDelete
  18. Ok bagi saya 1 abam kie hehe

    ReplyDelete
  19. Wahhhhh bestnya. Harapnya saya salah seorang yang terpilih nanti. Buku masakan tuh macam best je

    ReplyDelete
  20. Heheheee... kelakar la ayat wawasan 2020 yang tak jadi tu

    ReplyDelete