Wednesday, 18 October 2017

Pelancaran Laman Peminat Facebook Abam Kie


Assalamualaikum. Sejujurnya abam kie sudah lama membuat beberapa pages (mukasurat) Facebook cuma pages tersebut tidak aktif. Namun selepas hari raya haji tempohari barulah abam kie berkira2 nak memberikan nafas baharu kepada pages berkenaan. 

Memandangkan bilangan kawan2 di FB sudah mencecah 5000 orang maka abam kie fikir kenalah buat satu FB page yg aktif. Page ini dibuat baharu dan diberikan nama Abam Kie: Man of The House. Selepas cipta page ni terus beria2 jemput kawan2 klik like. Tapi setakat ni baru je melepasi angka 100. Slow gak orang nak cari dan jumpa page ni. Dalam page ni cuma ada status update abam kie je. Kalau suka, sila klik 'like'.

Baiklah, jika kawan2 belum like page abam kie tu silakan berbuat demikian dengan klik ikon social media dipenjuru atas dan bawah blog ini. Terima kasih abam kie ucapkan diatas kesudian kawan2 like page abam kie yang tak seberapa ni.

18 comments:

  1. Wahhhh..fan pages gituhh..terbaiklah Cikgu kie.

    ReplyDelete
  2. aira pun baru je nak cecah 100. hehe

    ReplyDelete
  3. tak pa, lama2 akan ramai orang :D

    ReplyDelete
  4. Nanti GV like page Mr Abam ya. hihi. terbaik. :D

    ReplyDelete
  5. wah tahniah abam kie dah ada fanpage. ok lah tu ramai dah like

    ReplyDelete
  6. Asalam ABAM..ya selamat hari raya aidil adha..maaf selalku tak sempot ke laman kawan2 blog

    ReplyDelete
  7. alamak ucapan dah ke laut. Mohon maaf ya..nampak imej tu. Wah tahniah ya..saya dah join kah di FB abam..rasanya sda ya

    ReplyDelete

Thanks for your comment and please come again.