Menjadi penaja dua giveaway | ABAM KIE : Man of The House


Friday, 7 April 2017

Home » » Menjadi penaja dua giveaway

Menjadi penaja dua giveaway


Assalamualaikum. Pada bulan lepas abam kie ada menyiarkan entri tentang hajat untuk menaja GA rakan2 blogger. Sekali-sekali nak juga taja GA orang sebab nak menyokong rakan2 blogger. Alhamdulillah, ada dua org rakan blogger yang sudi menjemput abam kie menjadi salah seorang penaja GA mereka. Yang pertama sekali ialah Sis Awa. GA dia ni memang gempak sebab dia ni pandai edit template. Hadiah2 pun memang menarik, tertarik kau memang debomb! Jadi abam kie menyeru kawan2 yg belum join GA sis awa agar cepat2 berbuat demikian kerana tarikh tutupnya ialah pada 16 April ini. Kalau terlewat nanti terlepas la peluang nak dapatkan hadiah2 yg agak lumayan tu. Cakap banyak tak guna. Jom copy n paste pautan GA beliau di bawah ini sekarang juga!  

http://sishawa.blogspot.my/2017/03/i-love-blogging-with-sis-hawa-her.html



Rakan blogger kedua yang mempelawa abam kie menjadi penaja GA beliau ialah sdri Farah Wahidah. Dia ni hebat tau! Biarpun baru berusia 16 tahun namun telah ada kedai maya sendiri di Instagram. Hadiah2 yg dia tawarkan pun mengancam gak! Jadi abam kie menyeru agar kawan2 blogger join gak GA sdri Farah Wahidah ni. Biarpun tarikh tutupnya lambat lagi iaitu 1 Mei 2017, namun baik la join skrg sebab takut nanti terlupa pulak! Jangan kata Abam Kie tak payung tau!
Jadi sila copy n paste link di bawah ini utk join GA sdri Farah, ok?

http://fws00blog.blogspot.my/2017/04/1st-giveway-by-fws.html


16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

Mieza S said...

semoga murah rezeki abam kie

Ana Suhana said...

semoga murah rezeki abam kie. Lepas ni bolah lah sponsor GA sy pula. Hehe

Mrs. A said...

Mrs. A dah join salah satu GA yang Abam Kie sponsor tu :-)

paridah said...

WAH BAIKNYA HATI CIKGU TAHNIAH

Shafyqah Azry said...

wahh kena join ni :D

Nurfaezah Abdullah said...

Semoga giveaway berjalan lancar ye

LeYa n Otomen Taro said...

WoW!!! Hebat2

PeRdU cINta said...

Terbaik..Cikgu memang seorang yang supportive.. :)

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Ccl pun dh join GA sis awa..cuma tak publish lgi

Mud Bahulu D'Qaseh said...

apa maksud menjadi penaja abe kie? kalau nak jadi penaja jgk boleh ke

Mrs Pip said...

Dah join , yeah..

Farah Wahidah said...

Terima kasih :)

Tiara Sapphire said...

semoga makin murah rezeki abam kie pasni :)

Muhammad Khairuddin Lim said...

Thank you

Shaidatul Aireen said...

Elsa nak join dua dua nanti hikhik

;