Assalamualaikum. Pada 17 Februari 2023 lalu abam kie ada buka akaun instagram yang baharu kerana akaun yg sedia ada tu tidak boleh kongsi foto secara automatik ke akaun FB abam kie. Biasanya abam kie upload pics di IG. Serentak dgn itu, foto itu dipancarkan ke akaun FB dan Twitter abam kie. Tapi entah kenapa sejak 2 minggu lepas perkongsian automatik ke FB tu gagal....

Jadi Abam Kie pun buatlah akaun IG baharu pada pagi Jumaat, 17 Feb 2023 lalu. Link IG baharu ialah http://www.instagram.com/pudgydad. Jadi dengan sukacitanya Abam Kie ingin menjemput rakan-rakan blogger untuk follow akaun IG baharu tersebut. In Shaa Allah, abam kie akan follow back, ya! Jangan risau! Terima kasih banyak2 abam kie ucapkan kepada kawan-kawan yang follow IG baharu itu. Bye-bye and take care!

5 Comments

  1. Abam Kie ada Instagram baru. Saya memang tiada Instagram.

    ReplyDelete
  2. Saya boleh follow ya abam 😄.. wah kenapa itu IG tak bisa connect ke FB dan Twitter. Saya setting memang dah auto connect, tapiiiii IG nih kadang memang suka error' lah. Settingan autonya pernah tak function, jadi harus secara manual kita connect kan ke fb

    ReplyDelete
  3. A. Kie.. Add cik nor kt ig. Id : @ciknor80

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.