Assalamualaikum. Kawan2 suka tengok filem secara streaming ke? Skrg ni mcm2 platform yg ada untuk menonton filem terbaharu. Dulu2 boleh la download di Telegram. Tapi sejak banyak channel kena ban oleh Telegram maka susah la nak menonton filem2 baharu. Kalau yg mampu boleh la langgan Netflix. Abam Kie pun langgan Netflix tapi kongsi akaun la. Jimat sikit. Kalau tak mampu macamana? Boleh je tonton online menerusi browser atau apps di HP atau tablet secara percuma! Jadi pada hari ini abam kie ingin berkongsi 3 sites yang kerap abam kie kunjungi untuk menonton filem secara gratis gitu. Jom telusuri laman2 web berikut!

1. bflix

2. cineb.net


 3. fmovies

 

Antara ketiga2 sites di atas, abam kie paling suka fmovies.app sebab servernya stabil. Sebenarnya ketiga2 sites ini memaparkan filem yg sama. Jadi ikut suka kawan2 la nak gi tengok movie di mana. All right? Selamat menonton ye...

17 Comments

  1. Tak langgan Netflix, banyak cerita yang tak tahu... huhu...

    ReplyDelete
  2. Hehe dahulu muat turun ikut torrent. Sekarang ada laman baru ya untuk tengok terus.

    ReplyDelete
  3. Sekarang ada banyakkan cikgu memudahkan kita nak tengok cerita. Cuma tahu atau tidak sahaja mencarinya. Terima kasih cikgu perkongsian.

    ReplyDelete
  4. Oooo... ada pilihan lain rupanya....

    ReplyDelete
  5. menarik jugak ni cikgu... kadang netflix pun takde sangat movie best dahla kene bayar

    ReplyDelete
  6. tqqq
    blh la layan cerita best2 bila cuti

    ReplyDelete
  7. Baru tahu kewujudan website ni semuaaaa. Huhu....

    ReplyDelete
  8. saya tgk movie ni ikut mood... kadang2 bukak jer tapi tak tgk pon... saje nak buat bising

    ReplyDelete
  9. Sayaaa tengok ikut mood hahaha. Kadang kadang rasa membazir langgan sebab tak tengokk >.<
    Tapi fmovies tu biasa saya tengok movie english latest hehehe

    ReplyDelete
  10. tq for sharing...baru tahu ada web ni...

    ReplyDelete
  11. kalau dpt tonton filem2 baru kat web ni terbaiktu

    ReplyDelete
  12. Di rumah saya tiada Astro, sayanjuga tiada Netflix. Tapi saya ada satu apps yang boleh menonton pelbagai rankaian televisyen.. Tu pun saya biasa layan bola saja.

    ReplyDelete
  13. first time dgr fmovies.app.. boleh cuba nanti

    ReplyDelete
  14. Wahh menarik! Thanks for the sharing abam kie!

    ReplyDelete
  15. I want to mention this blog, have look at this blog, I felt awesome and I surely have bookmarked it. Fmovies | Fmovies

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.