Assalamualaikum. Waktu yang dinanti sudah pun tiba. Setelah tiga minggu Book Giveaway by Abam Kie and Friends berlangsung maka kini tibalah masa yang ditunggu-tunggu oleh semua peserta yang budiman. Pencarian 12 pemenang, seorang peserta terpantas dan seorang peserta terakhir kini terjawab. Kepada para pemenang tahniah abam kie ucapkan. Kepada yang gagal janganlah berputus-asa. Cuba lagi pada GA seterusnya yang bakal diadakan pada Januari 2017. In Shaa Allah. Kepada pemenang2 di bawah, sila SMS/whatsapp maklumat peribadi anda bagi memudahkan abam kie dan para penaja menghantar hadiah kepada kalian. Sila sertakan butiran berikut:

1. Nama penuh.
2. Alamat rumah atau pejabat (abaikan kepada peserta terpantas dan terakhir)
3. Syarikat telco yang digunakan (kepada peserta terpantas dan terakhir)
4. URL blog.

No telefon Abam Kie: 012 9820100

Segala maklumat di atas hendaklah sampai pada atau sebelum 11.00 pagi, 22 September 2016 (Khamis). Sekiranya maklumat tidak sampai atau lewat maka cabutan ketiga akan dilakukan. Semoga mendapat tindak balas segera dari kawan-kawan.

SENARAI PEMENANG

1 buah buku X 2 pemenang oleh Bin Muhammad.

4. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/08/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html
7. http://stnrsyfh.blogspot.my/2016/08/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

1 buah novel dan 1 penanda buku X 3 pemenang oleh Henrietta Jose

17. http://www.lokmanamirul.com/2016/08/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html
22. http://originalsyuhadah.blogspot.my/2016/08/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html 
24. http://nam-comel.blogspot.my/2016/08/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

1 buah buku X 1 pemenang oleh Cik Noor

25. http://norshamimi.blogspot.my/2016/08/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

1 buah novel X 1 pemenang oleh Lea Azleeya

34. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/08/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

1 buah novel X 2 pemenang oleh Shahida Mohamed

37. http://hilmirdadaud.blogspot.my/2016/08/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html
53. http://dramaticyang.blogspot.com/2016/09/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

1 buah novel X 1 pemenang oleh Gadis Misteri

54. http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/09/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

1 buah buku X 2 pemenang oleh Abam Kie

57. http://realsviors.blogspot.my/2016/09/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html
64. http://blogeskey.blogspot.my/2016/09/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

Top up RM5 X 2 pemenang oleh Abam Kie

2. http://hikayathidupseorangaku.blogspot.my/2016/08/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html
66. http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

29 Comments

  1. thniah buat para pemenang.blm rezeki nk dpt novel..waa..hehe.

    And Salam singgah dari "http://www.mialiana.com/2016/09/senarai-url-blog-25.html" !

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah tersenarai jg sbg salah seorag pemenang. nnt sy wassap abam kie ye. thanks u so much :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, tersenarai sebagai salah seorang pemenang... terima kasih abam kie dan rakan2 :)

    Tahniah buat pemenang yang lain :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat semua pemenang..
    Kepada yang menang novel Sha sila email nama penuh, alamat dan no fon di coklat.funky@gmail.com..
    TQ ye..

    ReplyDelete
  5. Alhamdullilah tersenarai sebagai pemenang..terima kasih Abam Kie :)

    Tahniah jg utk pemenang yg lain.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah ! Thank you Abam Kie 😁😁😁

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Tahniah kpd pemenang2 yg lain..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, tersenarai sbg salah seorang pemenang.
    terima kasih abam kie dan shahida Mohamed. :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah menang . yeayyyyy ! thank you abam kieeeee .

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah. terima kasih :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah . Terima kasih A.Kie :)

    ReplyDelete
  12. Syukur... GA berjalan dengan lancar dan mendapat sambutan menggalakkan. Tahniah buat semua pemenang! Tahniah buat Abe Kie... Semoga matlamat anda tercapai.

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada semua pemenang.. tak sabar nak tunggu next giveaway

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah. Selesai sudah. Tahniah kepada pemenang dan Abam Kie juga. :D

    ReplyDelete
  15. Tahniah buat semua pemenang. Tahniah juga buat abam kie sebab GA ni berlangsung dengan meriah dan jayanya :)

    ReplyDelete
  16. sorang je kawan blogger mek menang :) tak pe, tahniah kepada yang dah menang :)

    ReplyDelete
  17. Tak ada rezeki lagi. Tahniah kepada para pemenang. Jemput join GA saya pulak di http://penselduabee.blogspot.my/2016/09/preloved-hair-serum-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  18. Alhamdullillah tak sangka menang ...lawat sini http://www.lokmanamirul.com/2016/08/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

    ReplyDelete
  19. tahniah kepada pemenang...tak ada rezeki saya nampaknya kali ini =)

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.