Abam Kie x sedar yg pelanggan Astro akan mendapat mata ganjaran astro circle dan boleh ditebus dgn hadiah2 yg menarik sehinggalah abam kie menerima bil bulan Mei lalu. Dalam bil tu ada dekat 1800 mata dan ASTRO meminta abam kie menebus hadiah dengan segera sebelum mata ganjaran itu luput. Rupa2nya mata ganjaran diberikan mengikut tempoh kesetiaan pelanggan terhadap Astro. Macam abam kie yg sudah melanggan Astro sejak 2005 maka mendapat 70 mata setiap bulan.

Lalu abam kie menebus 4 item seperti yg kwn2 lihat di atas. Alhamdulillah brg2 yg abam kie tebus itu sampai dalam masa 10 hari pd bln Ramadhan lps melalui courier Gdex. Yg mahal sekali alat kawalan jauh PVR tu. Jadi kwn2 boleh la semak mata ganjaran astro circle di dalam bil terkini. In Shaa Allah, kalau dah cukup mata boleh tebus dgn brg2 idaman di laman web astro tu.

Sekian. Terima kasih.

6 Comments

  1. PENEBUSAN YANG DILAKUKAN ABAM dengan 4 item dari astro circle tentu sangat dibutuhkan abam dong yah...hehe


    salam sehat dan ceria selalu abam

    ReplyDelete
  2. mohon ijin follow ya Abam...follow back yah.. supaya tali silaturahminya makin erat

    ReplyDelete
  3. laaaa baru tau..... nk tgk bil nanti balik

    ReplyDelete
  4. Kakak tak melanggan Astro jadi memang tak tahu ini semua
    Redeem item no. 1 & 2 tu mesti cik puan cikgu yg suka:)

    ReplyDelete
  5. dah tebus point ni tapi macam tak dapat2...

    ReplyDelete
  6. selalu jugak pihak astro hantar email pasal kegunaan point yg dia org bg nie, kene check balik nie heehe

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.