Ini cubaan sahaja...Syukur Alhamdulillah RSS feed blog ini sudah kembali normal. Dekat 32 jam ia bermasalah. Rungsing gak abe kie. OK, abe kie nak hasilkan entri2 yg best agar trafik meningkat dan blog ini disukai ramai. In Sha Allah...

24 Comments

  1. Salam ziarah di sini... Selamat berhujung minggu...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. terbaik Abe Kie.. all the best.. :)

    ReplyDelete
  3. Memang terbaik!!! Wakakakaa huhuhu

    ReplyDelete
  4. Garangnya nampak cikgu Zuki, macam guru besau pun ada!
    Salam dihujung minggu Abe Kie :)

    ReplyDelete
  5. NI TEST MARKET NI..KAN??EKEKEKEKEK

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah menjadi ... insha Allah , lepas ni entry jadi kaw2 n di sukai ramai .

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah berhasil ...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..insyaAllah Abe kie! you have the talent... I'm sure you can become one of the best!!!! Will support you of course :D
    InsyaAllah... wish you all the best!!!

    ReplyDelete
  9. salam abg..testing gak kat sini..maaf lambat ziarah sbb hal yang tak dpt dielakkan..

    ReplyDelete
  10. dekat title post ada teddy bear. hehe.

    ReplyDelete
  11. saya singgah di sini!
    hehehe

    ReplyDelete
  12. saya sokong Abe Kie ! hehe
    teruskan menulis entry yang best2 ok. Goodluck ! :D

    ReplyDelete
  13. Insyaallah saya akan jadi pengikut setia Abe Kie... hehe

    ReplyDelete
  14. wahhh..melangkag setapak lagi ni...er..kena bayar ke tukar ke domain?

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum salam kenal...
    mudah2an tambah maju jaya.

    ReplyDelete
  16. Wah ayah kie nak gi mana tu hihi
    Singgah petang lawat org pakai domain baru...jeles cik akak eh.
    Bla lah nak pakai domain baru cam ayah nie kan

    ReplyDelete
  17. slmat maju jaya and happy blogging

    ReplyDelete
  18. slamat berbloging ;)

    JOM JOIN : FREE lipstik Mary Kay ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/saya-nak-lipstik-marykay

    ReplyDelete
  19. terbaik...semoga ianya tak meragam lagi lepas ni.

    ReplyDelete
  20. Tahniah, masalah Abe Kie dah selesai.

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.