Assalamualaikum. Mulai tahun ini abe kie akan memberikan hadiah kepada 10 pengomen tegar di blog Abe Kie: Style, Quality, Excellence. Abe Kie baru aje memasang widget pengomen terbanyak untuk mengenalpasti ranking mereka. Hadiah akan diberikan pada 31 Disember nanti. Jenis hadiah akan ditentukan kemudian. Sejujurnya Abe Kie amat berterima kasih kepada rakan-rakan blogger yang sudi meninggalkan komen di blog picisan ini. Tanpa kalian apalah blog ini. Sepi dan usanglah ia ditelan masa. OKlah, cakap banyak tak guna. Jadi teruskan meninggalkan komen di blog abe kie pada waktu terluang. Kepada mereka yang tersenarai dalam Top 10 di atas, kekalkan prestasi anda, OK? Kepada yang lain teruskan bersaing dengan mereka. In Sha Allah, segala penat lelah kawan-kawan itu akan membawa hasil yang lumayan. I love you all.....

19 Comments

  1. Wah menarik tu abe. Menghargai sahabat blog abe.

    ReplyDelete
  2. Wah.. nak komen banyak2 la..hehe

    ReplyDelete
  3. WAH BEZNYE..TAHNIAH BUAT MEREKA SEMUA
    SERONOKNYE BAKAL DPT HADIAH DRI ABE..
    Jom berkongsi Ilmu Blogspot Blogger Malaysia

    ReplyDelete
  4. wahhh..bes nie..nak joinlah..

    ReplyDelete
  5. wah menarik ni..nanti kita selalu singgah sini ya!!!. Nway tahniah ya pada pemenang..

    ReplyDelete
  6. Fiza pun tersenarai yer.. terima kasih..

    ReplyDelete
  7. Tahniah kpd semua pengomen tegar.. :)

    ReplyDelete
  8. hadiah apa tu, nanti inbox mama.. hahaha, kemaruk pulak nak hadiah ni, tak malu.. hihi

    ReplyDelete
  9. Tahniah buat semua. Lepas ni nama kita pula naik k!,..heheh

    ReplyDelete
  10. insyallah by end of disember mungkin nama saya akan tersenarai..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. Lepas ni berduyun2lah komen masyuk di blog Abe Kie... Saya cuba sekadar termampu, yg penting...ukhwah tetap terjalin :)

    ReplyDelete
  12. Dh ad top komenter..menarik ni....ok2x blh dh masuk komen byk2x lpas ni...

    ReplyDelete
  13. Tahniah pada yg tersenarai :)

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.