Assalamualaikum,

Kali ini Daddy ingin mengiklankan sepasang kasut kasual untuk dijual dengan harga RM60 termasuk kos poslaju. Kasut yang dimaksudkan ialah yang berada di sebelah kira berwarna coklat tu. Ia bersaiz 8 tapi macam kecil aje. Ia dibuat dari PUV maksudnya kulit campuran. Harg a boleh dirunding. Kasut ini Daddy beli awal bulan Januari lalu dan baru dipakai 3 kali. Daddy rasa kasut ni sempitlah. Habis sakit kaki bila dipakai. Jika berminat boleh tinggalkan komen atau SMS je di 012-9505467. Daddy berharap benar agar ada pembeli yang berminat membelinya. Sekian. Terima kasih.


23 Comments

  1. nampak baru lagi tu...semoga berjaya menjual ek daddy...

    ReplyDelete
  2. Cepat siapa nak, kakak tak bolehlah kan hihi.. sayang masih baru lagi.

    ReplyDelete
  3. Sedekah jer la Daddy kat saya... Boleh dapat saham akhirat...hehe.

    Gurau jer... good luck!

    ReplyDelete
  4. @Farah: meme la baru lg..tp kalu dah x muat maka terpaksa jual kat org..

    ReplyDelete
  5. @shaiful: jom la beli..thanks bro..

    ReplyDelete
  6. @Kakzakie: meme menyesal beli kasut ni..cantik tp x selesa..

    ReplyDelete
  7. @Bin: syg nak sedekah sbb masih baru lg...belilah..offer price ni..

    ReplyDelete
  8. elok dibuat sebagai kasut sempena raya cina ni.. hehehe

    ReplyDelete
  9. @maza: elok tu memang la elok tp dah x muat kaki nak buat camner?

    ReplyDelete
  10. @azieazah: jenama Mario. boleh la guna di hujung minggu...cuma ketat sikit. huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  11. wah..de bisnes jual kasut..semoga berjaya..hehe..tergelak baca komen bin atas tu

    ReplyDelete
  12. pasti ada yg berminat tu nnti@

    ReplyDelete
  13. Tak lama lagi ada la tu yg beli. Sabar je daddy. Untung2 hasilnya boleh buat belanja sempena cuti pjg ni.

    ReplyDelete
  14. As salam.... salam kenal... dah follow blog & twitter.. :)

    ReplyDelete
  15. @Yumida Huda: sy memeang suka jual brg2 di mudah.my tp skrg ni susah nak laku la..maybe org suka beli di kedai bundle kot?

    ReplyDelete
  16. @Kesuma Angsana: harap2 lakulah kasut2 ni..

    ReplyDelete
  17. @effort lab: daddy masih menunggu org nak beli tp x de org nak call pun. huhuhuhu

    ReplyDelete
  18. @BUNDA: tolong la promote kat kwn2 bunda..tq

    ReplyDelete
  19. @hajar: tq sbb sudi follow blog daddy ni..

    ReplyDelete
  20. saya memang kalau ke bandar ja mesti pakai kasut.kakai saya kurang saiz lah ..biasa saiz 7 ...harap ada yng nak..dah murah tu agaknya

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.