Aku pun nak kongsi gak lah pengalaman aku jadi cikgu kat sini...

2003 Besut, Terengganu

👉 Darjah 5 & 6 jual ganja di luar sekolah

2004

👉 Darjah 6 & Tingkatan 2 jual pil kuda di luar sekolah

2005 Kemaman

👉 Darjah 5, Ketua gangster paling kaya dan brutal di sekolah

👉 Darjah 6 budak perempuan bagitahu pujuk kawan dia ajak join sekali gangbang double penetration dgn kawan2 sekolah menengah dia.. Siap ada video... Dia seorang, 5 org lelaki, semua lubang penuh terisi.. Dia kata sedap.. 🤦‍♂️

2006 Kemaman

👉 Darjah 5 & 6 hisap gam dalam bilik khas cikgu hensem pandai bancuh kopi

👉 Darjah 6 kantoi bawa 'batu' yg abang dia form 4 dan bapak dia jual.

2009 (Putrajaya) 

👉 Darjah 2 (non-Muslim) bawak bekal sebotol wine, mabuk stim raba celah kangkang pengawas perempuan kelas dia.

2010 Putrajaya

👉 Darjah 5 ambik gambar org kencing kat toilet. Yang ni member aku minta tolong setelkan... Dapat jumpa hp. Kelakarnya parents dia mcm x kisah je..

2017 Taiping 

👉 Darjah 5 ketagih video lucah, pernah cubaan merogol dua org budak darjah dua. Gagal rogol lepas tu kantoi.. Bila panggil parents... Parents bagi ayat celaka "biasa la cikgu... Budak2.."

Utk kes rokok, semua sekolah ada... 😅

Semua ni antara kes2 berat yang pernah handle, hadap, dan rasa putus asa nak didik dah...

Hanya kes 2005 je setel dgn polis sebab kepala dia dapat 7 jahitan dengan sebijik penumbuk kat perut oleh cikgu hensem selepas x ngaku rompak ratusan murid setiap hari di sekolah.

Apa lah jadi kat depa sekarang.. Mmg kebanyakan anak cerminan ibubapa... Bukan cerminan cikgu.....

 That;s why mazhab cermin ni hanya layak utk ibubapa je bukan utk suami😂... Walaupun tak accurate sgt...

Jagalah anak, didiklah anak tentang syurga dan neraka Allah.. Dunia makin tenat.. Masyarakat makin sakit...

Nauzbillahminzalik...

Sumber: Rohailizam Bin Zainal

(13) Facebook

9 Comments

  1. Seram membaca kes kes yang tuan sebut tu. Kemajuan material menghancurkan mental

    ReplyDelete
  2. Allahuakbar, seram nya bila baca...kita tgok anak kat rumah baik ja, bila keluar, bergaul, risau juga kita...dengan sekrg zaman IT...moga2 dijauhkan dari anak sendri dan anak kawan2 sedara mara yang dikenali..sekolah rendh pulak tu..

    ReplyDelete
  3. Lain macam betul student sekarang ya...menakutkan

    ReplyDelete
  4. Allahuakbar....seramnya MA baca...budak sekolah rendah tu, bukan sekolah menengah & parents punya reaction...lagi la menakutkan.. scary sgt, minta dijaukan la dr anak2 kita..aamiin

    ReplyDelete
  5. Gangbang???? 😱😱😱 Merinding saya bacanyaa 😭. Kenapa lah mereka ini.. parentsnya pun patut dihukum , karena gagal mendidik anak sampai rusak seperti itu 😭

    ReplyDelete
  6. Sedih membaca kenakalan remaja yang biasanya karena pergaulan ya Abam Kie...moga moga pendidik di sekolah dan orang tua bisa berperan penting agar generasi muda bisa sesuai jalurnya

    ReplyDelete
  7. ingatkan budak belum baligh ni innocent je, tulus mulus...tak sangka perangai mcm tu..menakutkan sekali..

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.