Wednesday, 13 November 2019

Keputusan Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie


Assalamualaikum. Seperti yang dijanjikan, pada hari ini, Abam Kie ingin mengumumkan pemenang-pemenang Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie setelah tarikh tutup penyertaan pada 11 Nov lepas. Tanpa melengahkan masa, pemenang-pemenang yang bertuah kerana rajin menuliskan komen di blog Abam Kie adalah seperti berikut:

1. http://www.dinohauz.com/
2. http://perducinta.blogspot.com/
3. http://aniesandyou.blogspot.com/
4. http://www.mamapipie.com/
5. https://mrsablogstori.blogspot.com/
6. https://anumkhairil.blogspot.com/
7. http://www.sunahsukasakura.com/

Tahniah kepada kalian. Kepada pemenang di tempat pertama, kedua, ketiga dan keempat, sila wassap nama penuh dan alamat rumah/pejabat manakala pemenang yang lain sila wassap telco yang anda gunakan ke nombor 012-9820100 sebelum 20 Nov ini. Semoga mendapat kerjasama daripada anda.

Sekian. Terima kasih.

29 comments:

  1. alhamdulillah tahniah untuk semua pemenang. yeayyyyyyyy

    ReplyDelete
  2. wahhh tahniah pada yang tersenarai tu ya...

    ReplyDelete
  3. tahniah pemenang dan pengomen tegar

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.Terima kasih Cikgu AK..tahniah semua.

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua. Semoga seronok dapat hadiah. hehe

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah... Tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah... thank you teacher! tunggu sy WA details ya ptg / mlm nnt

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada semua pemenang. Abam Kie sila anjur lagi peraduan mcm ni ye...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah rezeki menang top-up.
    Terima kasih cikgu semoga bertambah rezeki

    ReplyDelete
  10. Tahniah kpd yg menang...nmpknya sy kena rajin komen blog abam ni hehe

    ReplyDelete
  11. alamak tak termasuk la pula. bukan rezeki. apa2 pun tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  12. Salam abam kie! dah lama tak jenguk-jenguk sini hehe. Tahniah kepada semua yang tersenarai yaa.

    ReplyDelete
  13. Eh eh ade jugak kita kat tempat ketujuh ekkk hahahha.. macehhh abam kie!

    ReplyDelete
  14. Waaa Tak sangka mama tersenafai.. tq abam

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah terima kasih Abam Kie. Tahniah semua

    ReplyDelete
  16. TAHNIAH PENGOMEN TEGAR BLOG ABAM KIE...TAHNIAH UOLS..

    ReplyDelete
  17. tahniah semua. tak sempat join,

    ReplyDelete
  18. Tahniah semua..ni baru nak start balik blogwalking lepas abis SPM..haha

    ReplyDelete
  19. Tahniah semua...
    Tak sempat nak jadi pengomen tegar abam kie...
    sibuk hujung² tahun ni mengalahkan menteri hehehe... :)
    insyaƁllah apa² pun, nieyl selalu je follow fb abam kie..

    ReplyDelete
  20. ray dah jrg dpt join ape2 GA

    ReplyDelete
  21. Tahniah kepada pengomen tegar. anda semua hebat!

    ReplyDelete