Friday, 10 March 2017

Abam Kie nak taja giveaway anda


Assalamualaikum. Lama sudah tak taja giveaway kawan2 blogger. Sebenarnya menaja giveaway ni banyak faedahnya. Pertama sekali dapat menambah kenalan dan pengikut blog. Memanglah akan bertambah kerana diantara syarat2 GA tu peserta kena follow blog penganjur n para penaja. Yang kedua tu dapat mempromosikan blog kita kpd rakan2 blog baharu di Malaysia dan Asia Tenggara. 

Pada kesempatan kali ini abam kie nak menyeru kawan2 yg nak menganjurkan giveaway tu agar menghubungi abam kie untuk menjadi salah seorang penaja GA mereka. Sila PM abam kie untuk syarat2 dan hadiahnya. Kalau malu nak PM boleh je tinggalkan komen di bawah. Nanti abam kie hubungi kwn2 semula. Orait? Rasanya abam kie boleh menaja dari segi wang tunai, kad tambah nilai dan buku. In Shaa Allah, pada masa akan datang abam kie akan jemput kalian menjadi penaja GA abam kie pula. 

Semoga mendapat tindakbalas positif daripada rakan blogger sekalian. Terima kasih.

12 comments:

  1. MasyaAllah murahnya budi Abam Kie dan moga Allah membalas kebaikkan Abam Kie dengan limpahan rezeki yang tidak ternilai... amin...

    ReplyDelete
  2. ada plan jugak nak bua GA..Sedang kumpul material ni,nanti nak minta abam kie jadi sponsor la..

    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  3. Semoga murah rezeki Abam Kie :)

    ReplyDelete
  4. fae jarang join giveaway sebab some bloggers buat syarat untuk join cuma blogger malaysia je blh

    ReplyDelete
  5. Semoga makin murah rezeki abam kie..

    ReplyDelete
  6. wah bestnya..semoga murah rezeki abam kie :)

    ReplyDelete
  7. Wah bagus tu saling tolog menolog sesama blogger

    ReplyDelete
  8. wahhh, best tu. semoga semakin murah rezeki abam kie

    ReplyDelete
  9. Abam kie, saya memang tiap2 awal bulan akan anjurkan 1 giveaway. Kalau abam kie nak tumpang sekaki saya on je bila-bila masa. Hehe.. kalau ada orang lain nak juga pun boleh.. takde masalah :D

    ReplyDelete
  10. wahhhh menarikkk je abam ki. lepas ni taja GA Uyul ye.

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

Thanks for your comment and please come again.