Assalamualaikum. Sudah masuk bulan Ogos rupa2nya skrg! Cepatnya masa berlalu tanpa kita sedari. cuma tinggal lima bulan sahaja lagi sebelum kita menghabiskan tahun 2023 ini. Pada kesempatan ini, Abam Kie ingin mengumumkan pemenang Pengomen Bertuah Bulan Julaii 2023. Beliau yang dimaksudkan ialah blogger Nohas. Ini kali pertama beliau menang pengomen bertuah ye! Tahniah Abam Kie ucapkan! Keep the good work! Cuma blogger Nohas ni macam misteri gak sebab dia tidak pernah menunjukkan mukanya di blog. Yang banyak ditonjolkan adalah foto2 tempat pelancongan yang dia lawati Kadang2 tu dia buat review tempat makan. Harapnya blogger Nohas akan menunjukkan mukanya yang ayu kepada rakan2 blogger ye. Kepada yang belum berjaya menjadi pemenang, teruskan usaha kalian ye. Pasti ada tuah yang menanti anda. 

Kepada Nohas, ada dua pilihan untuk menuntut hadiah tersebut. Sama ada mahu tunai RM5 atau topup pada nilai yang sama. Sila DM Abam Kie di 0129820100 pada kadar segera untuk menuntut hadiah ye. Tahniah sekali lagi dan rajin2 la mengomen lagi ye. Sekian. Terima kasih.

P.S. Bayi yang comel ini adalah cucu saudara abam kie...


18 Comments

  1. Comel nya baby tu..siapa nama dia abam kie...

    ReplyDelete
  2. wahh tahniah Nohas top komentator.
    kiutnyaaa babyyyyyyy :)

    ReplyDelete
  3. Eh tak tahu pulak ada contest nie.. kita mengomen jer tau2 second place hahaha... Alhamdulillah .. suka blog walking do blog sahabat handai.. :D

    ReplyDelete
  4. oh yer tahniah Kak Nohas sebaga pemeneng :D

    ReplyDelete
  5. Tahniah Cik Nohas. Oh saya pernah nampak muka tapi pada blog lain.

    ReplyDelete
  6. wahh tahniah. nak pergi bw blogger nohas jap hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah nohas n semua pemenang juga pengomen blog cikgu AK

    ReplyDelete
  8. congrats..
    comeinya baby...

    ReplyDelete
  9. Tahniah pada yang bertuah... Comey la cucu saudara abam kie, nampak bambam.. Hihi

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..tahniah pd semua..

    ReplyDelete
  11. tahniah...nama cik nor hilang dari radar..haha

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.