Assalamualaikum. Apa khabar pembaca2 blog Abam Kie yang dihormati sekalian? Abam Kie harap semuanya sihat walafiat. Bulan Mei adalah bulan yg istimewa kepada diri ini kerana Abam Kie dilahirkan pada 19 Mei. Tahun ini genaplah usia ini setengah abad. Pakcik dah tua. 

Jngan terkejut tengok lelaki sado kat atas tu. Hmm.... dalam dunia ni ada 6 org lagi yg mirip dengan kita. Jadi Abam Kie dah jumpa seorang yang memiliki wajah seiras abe kie. Cuma body dia tu sasa betul! X boleh bawa bincang! 

OKlah, tanpa membuang masa, Abam Kie ingin mengumumkan pemenang bertuah yang bergelar sebagai pengomen tegar bulan Mei 2023. Beliau yang dimaksudkan ialah Cik Nor dari Machang, Kelantan! Orang kampung sebelah je ni... Hehehe.... Tahniah Cik Nor! Kawan2 boleh mengunjungi blog Cik Nor iaitu Cik Nor's Blog.

Kepada Cik Nor, ada dua pilihan untuk menuntut hadiah tersebut. Sama ada mahu tunai RM5 atau topup pada nilai yang sama. Sila DM abam kie di 0129820100 pada kadar segera untuk menuntut hadiah ye. Tahniah sekali lagi dan rajin2 la mengomen lagi ye. Sekian. Terima kasih.

14 Comments

 1. Alhamdulillah.. Rezeki cik nor kali ni.. Tq a. Kie.. 😊

  ReplyDelete
 2. Tahniah pengomen2 tegar blog abam kie semua 🥰

  ReplyDelete
 3. Tahniah kepada Cik Nor. Saya ingat, dalam gambar tu, Abe Kie dulu-dulu. Orang lain rupanya.

  ReplyDelete
 4. Tahniah. Kena tetap istiqamah komen.

  ReplyDelete
 5. Selamat kepada semuanya...senang bersilaturahim kepada teman teman blogger seperti abam kie ini...semoga blog memberikan keberkahan ^^

  ReplyDelete
 6. TAHNIAH SEMUA PENGOMEN TEGAR EH KAK PUN SANGKUT JUGA TKSH CIKGU AK...BLOG CIKGU NI KADANG PINTUNYA TERKUNCI XBOLEH NAK MASUK

  ReplyDelete
 7. Istoqomah semua tu.... terbaik!

  ReplyDelete
 8. tahniah bt semua... memang mereka terbaik!

  ReplyDelete
 9. congrats to all... terselit juga nama di situ.. :-)

  ReplyDelete
 10. Alhamdulillah... tahniah ye jiran sekampung, cik nor

  ReplyDelete
 11. Tahniah! Cik Nor
  Wah! sekali pandang memang sama abam sado kat atas tu.

  ReplyDelete
 12. tahniah kepada pengomen tegar.

  ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.