Assalamualaikum!

Waktu yang dinanti sudah pun tiba. Pada hari ini Abam Kie akan umumkan lima orang pemenang yang bakal mendapat top up RM5 daripada Maxis. Manakala peserta terpantas dan terakhir akan mendapat RM5 tunai. Dapatlah beli kuih untuk berbuka puasa nanti, kan?

Kepada para pemenang tahniah Abam Kie ucapkan. Kepada yang gagal janganlah berputus-asa. Cuba lagi pada GA yang Abam Kie bakal anjurkan bila ada rezeki lebih nanti. In Shaa Allah. 

Kepada pemenang2 di bawah, sila SMS/whatsapp maklumat peribadi anda bagi memudahkan Abam Kie transfer duit dan isi top up kalian. Pastikan nombor tu milik Maxis, OK? Maklumat yang dipinta:

1. Nama penuh.

2. Nombor telefon (jika ingin beri top up kepada nombor lain)

4. Nama dan nombor akaun bank (kepada pemenang wang tunai)

5. URL blog.

No telefon Abam Kie: 012 9820100

Segala maklumat di atas hendaklah sampai pada atau sebelum 8.00 pagi, 16 Mei 2020 (Sabtu). Sekiranya maklumat tidak sampai atau lewat maka pemenang baharu akan dipilih. Semoga mendapat tindak balas segera dari kawan-kawan.


SENARAI PEMENANG



Hadiah Peserta Terpantas dan Terakhir: RM5 tunai

1. https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2020/04/segmen-pertukaran-bloglist-oleh-abam-kie.html
2. http://www.sayidahnapisah.com/2020/05/segmen-pertukaran-bloglist-oleh-abam-kie.html

Hadiah Pemenang Bertuah: Top Up Maxis RM5

1. https://pemudattbc.blogspot.com/2020/04/segmen-pertukaran-bloglist-oleh-abam-kie.html
2. https://aerillhassan.blogspot.com/2020/04/segmen-pertukaran-bloglist-oleh-abam-kie.html
3. https://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/04/segmen-pertukaran-bloglist-oleh-abam-kie.html
4. https://thejagungspirasi.blogspot.com/2020/05/segmen-pertukaran-bloglist-oleh-abam-kie.html
5. http://semut-senyum.blogspot.com/2020/05/segmen-pertukaran-bloglist-oleh-abam-kie.html

Senarai peserta boleh disemak di SINI.

Nota: Link berhuruf tebal merupakan pemenang gantian kerana pemenang asal gagal melaporkan diri dalam masa yang ditetapkan.

29 Comments

  1. Alhamdulillah,tahniah kepada semua pemenang ya.

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat semua pemenang :D

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua pemenang . Terima kasih juga Abam Kie anjurkan segmen ini

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. terima kasih abam kie anjurkan segmen ni. 😊

    ReplyDelete
  5. Keputusan dah keluar. Tahniah kepada semua pemenang.

    ReplyDelete
  6. Tahniah kpd yg berjaya..aduh tak menang sy huhu

    ReplyDelete
  7. Wah tahniah kepada para pemenang 🥰🥰

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah. Tahniah kepada pemenang dan terima kasih abam kie :D

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada CCL..,SN..., dan yang lain-lain peserta!... Kita tunggu segmen apa dari Abe Kie nanti ke depan..

    ReplyDelete
  11. jemput ke giveaway Nisa
    https://anisa-mylife.blogspot.com/2020/05/birthday-giveaway-anisa-anuar-official.html

    ReplyDelete
  12. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum. Alhamdulillah.. terima kasih Abg Kie, tak sangka jadi salah sorang yang bertuah. Tahniah juga kepada semua peserta, pemenang dan yang bertuah.

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah, give away pertama saya terpilih! Terima kasih untuk peluang ni. Tapi sayang, saya bukan pengguna Maxis. Sesiapa yang berminat, jemput ke blog saya dan comment ya. Saya bagi nombor telefon untuk terima Topup Maxis RM5 bagi pihak saya. First come first serve. Semoga bermanfaat. 😊

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  16. waahh tahniah. dapat duit raya

    ReplyDelete
  17. Tahniah buat para pemenang Hehe

    ReplyDelete
  18. wah tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah...tahniah kepada pemenang2..

    ReplyDelete
  20. Alhamdulilah, semoga penerima hadiah gantian pihak saya mendapat manfaat. ;)

    ReplyDelete
  21. Tahniah buat pemenang....

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.