Friday, 3 April 2020

Apa Ada Dengan Facebook?


๐Ÿ˜Ada org buat fb dia mcm Family Planning....Hari2 cerita tentang proses tumbesaran anak dia

๐Ÿ˜ฑAda org buat fb dia mcm shopping complex....setiap jam update tentang produk jualan

๐Ÿ˜˜Ada org buat fb dia mcm Kardashian show...Bahagia semua dia update

๐Ÿ˜ญAda org buat fb dia mcm TV3 Bersamamu..cerita sedih sja yang dipamerkan

๐Ÿ˜œAda org buat fb dia mcm Gordon Ramsay...Semua resepi dia nak parking, tp syok juga dpt idea menu untuk dimasak

๐Ÿ˜ Ada orang buat FB macam mimbar masjid..... setiap potong ayat Al-Quran dan hadis akan dikongsi. Begitu juga dgn sesi ceramah semua ustaz yang popular...

๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ŠApa pun yang org update kita layan ajelah..korang nak buat facebook korang macam Rumah Tinggal pun takpe...Krik Krik..

๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„Yang penting respect each other...Tak perlu nak kondem...๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Facebook mereka biar jelah, tak perlu nak perli dan seumpama dengannya, berlapang dada je ok...๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

TRUE... 100%...


14 comments:

  1. hahaha... fb saya biashe-biashe jer...

    ReplyDelete
  2. Terpulanglah kan pada masing2 nak update apa kat Facebook..asalkan jgn menganggu sensitiviti org sudahlah ye

    ReplyDelete
  3. mcm kardashian show tu yg tak tahan hehehe

    ReplyDelete
  4. FB saya guna untuk share post orang dan menega je Abam Kie. Ada rezeki sangkut lah. Haha

    ReplyDelete
  5. Macam2 kisah ada kat fb, kita telan ja. Haha

    ReplyDelete
  6. Baik ambil dan amal..kurang baik abaikan dan doakan.

    ReplyDelete
  7. Ada orang tak buat fb macam wak

    ReplyDelete
  8. saya semakin menjauhkan Facebook dan mendekatkan blog pula

    ReplyDelete
  9. Setuju... Kita lihat dan baca je.. Tak perlu cakap lelebih kan. Mungkin tak seronok bagi kita, tapi seronok bagi pemilik FB tersebut.. So just move on..

    ReplyDelete
  10. betul, fb masing2 kan.. tapi bila orang lain menyibuk dekat fb kita tu yang macammm aaiii dia nii.. hahahahaha

    ReplyDelete
  11. ummi jarang post dalam Fb haha..

    ReplyDelete
  12. Betul tu abam kie.. FB mereka kan.. terpulanglah pada mereka nak update apa pun.. yang penting saling menghormati..

    ReplyDelete
  13. betul tu, raikan aje apa adanya..kalau tak suka, sila la unfriend..haha

    ReplyDelete
  14. HAhahaa... ialah 100% betul tu

    Hurmmm... FB Mrs. A macam mana ek! aaa... macam hangat-hangat tahi ayam bila rajin up-date bila malas macam rumah tinggal krik...krik...

    ReplyDelete

Followers

Newsletter