😍Ada org buat fb dia mcm Family Planning....Hari2 cerita tentang proses tumbesaran anak dia

😱Ada org buat fb dia mcm shopping complex....setiap jam update tentang produk jualan

😘Ada org buat fb dia mcm Kardashian show...Bahagia semua dia update

😭Ada org buat fb dia mcm TV3 Bersamamu..cerita sedih sja yang dipamerkan

😜Ada org buat fb dia mcm Gordon Ramsay...Semua resepi dia nak parking, tp syok juga dpt idea menu untuk dimasak

😍 Ada orang buat FB macam mimbar masjid..... setiap potong ayat Al-Quran dan hadis akan dikongsi. Begitu juga dgn sesi ceramah semua ustaz yang popular...

😊😊Apa pun yang org update kita layan ajelah..korang nak buat facebook korang macam Rumah Tinggal pun takpe...Krik Krik..

πŸ˜„πŸ˜„Yang penting respect each other...Tak perlu nak kondem...πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Facebook mereka biar jelah, tak perlu nak perli dan seumpama dengannya, berlapang dada je ok...πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

TRUE... 100%...