Wednesday, 9 January 2019

9 PERKARA BUANG MASA

16 comments:

  1. setuju. kita kena terima kurang lebih hidup kita, so kita lagi bersyukur abd move forward

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah terima kasih atas perkongsian. buang masa memang merugikan

    ReplyDelete
  3. Great info. Memang merugikan :)

    ReplyDelete
  4. Betul sangat-sangat.Moga ada yang dapat diperbaikilah..

    ReplyDelete
  5. Nice sharing Abam Kie. Sarie sejak masuk umur 40an lagi la tak kuasa nak buat perkara yang membuang masa ni. Lebih baik fokus pada benda-benda positif kan

    ReplyDelete
  6. setuju. kadang-kadang kita tak perasan pun sebenarnya kita selalui melalui perkara tersebut

    ReplyDelete
  7. kita kena atasi perasaan ini utk berjaya

    ReplyDelete
  8. tidak berada dalam kehidupan sendiri, salah seorangnya saya..ada tips tak cikgu macam mana nak mengatasinya?

    ReplyDelete
  9. kan.. baik tok soh fkir. buat apa yang agama sruh, kita akn slmt.

    ReplyDelete