Tahukah anda bahawa Industri perubatan moden merupakan industri yang kedua terbesar di dunia selepas industri minyak mentah? Purata pendapatan tahun 2013 untuk industri perubatan ialah melebihi USD 1.32 Trillion.

Oleh kerana matlamat sebenar industri perubatan adalah untuk mengaut keuntungan, maka jangan berharap mereka akan “menyembuhkan” penyakit anda. Anda adalah “pelanggan tetap” mereka.

Perkataan “Cure” atau “Penawar” adalah suatu istilah yang “DIHARAMKAN” di dalam kamus kedoktoran dan mereka hanya mahu menggunakan perkataan “Treatment” atau “Rawatan”.

Di dalam Bahasa Greek, perkataan “Pharmacy” bermaksud “SIHIR”. Kenapa jadi begitu?

Ubat Sintetik (Tiruan)

Setiap ubat yang dibuat oleh syarikat perubatan (BIG PHARMA) adalah dari jenis sintetik iaitu tiruan (bukan dari bahan semulajadi). Bahan-bahan yang digunakan oleh mereka terdiri daripada kimia dan racun yang amat merbahaya.

Ubat tersebut dicipta untuk menghilangkan kesan-kesan sampingan akibat sesuatu penyakit dan bukannya untuk menyembuhkan penyakit. Contohnya ialah ubat untuk penyakit kencing manis. Ubat kencing manis hanya akan mengurangkan tahap kencing manis tersebut dan bukannya menyembuhkan penyakit kencing manis. Sebab itu para pesakit terpaksa makan ubat untuk sepanjang hayat mereka.

Malah ubat kencing manis tersebut juga akan memberi kesan buruk sehingga mengakibatkan penyakit lain pula akan muncul. Begitulah seterusnya sehingga pesakit tersebut meninggal dunia.

Antibiotics

Antibiotics ialah sejenis ubat yang akan membunuh kesemua bakteria (yang baik dan jahat) di dalam badan kita. Ini akan memberi peluang kepada bakteria jahat untuk bertambah di dalam badan kerana tidak ada keseimbangan. Akibatnya ialah kita akan mudah mendapat penyakit seperti kanser, kerosakan buah pinggang dan sebagainya.

Antibiotics juga boleh mengakibatkan masalah hilang ingatan atau digelar sebagai “memory loss”. Bawang putih (garlic) merupakan antibiotics yang semulajadi dan telah digunakan sejak beribu-ribu tahun untuk mengubati berbagai jenis penyakit. Amalkan memakan antibiotics semulajadi iaitu bawang putih (garlic). Antibiotics semula jadi (bawang putih) tidak ada sebarang kesan sampingan untuk kesihatan.

Chemotherapy

Penyakit kanser merupakan punca pendapatan utama industri perubatan moden. Sebenarnya telahpun ada banyak cara semulajadi untuk menyembuhkan penyakit kanser tetapi tidak dibenarkan oleh industri perubatan moden (BIG PHARMA).

Chemotherapy digunakan oleh para doktor untuk “berubat” pesakit kanser. TETAPI chemotherapy mempunyai kesan sampingan yang sungguh dahsyat iaitu ia akan membunuh sel-sel yang sihat, membunuh pesakit dengan cepat, kerosakan sistem pertahanan badan (immune system), dan banyak lagi.

Apabila pesakit kanser itu mati selepas proses chemotherapy, maka para doktor akan menyalahkan penyakit kanser tersebut dan bukan menyalahkan chemotherapy.

Chemotherapy merupakan punca keuntungan nombor 1 kepada hospital dan klinik. Dari setiap 100 pesakit, 97 pesakit akan mati kerana chemotherapy. Hanya 2% hingga 3% sahaja yang akan hidup selepas rawatan chemotherapy.

GcMAF

Para doktor (yang jahat) amat takut sekiranya pesakit kanser tahu tentang “GcMAF” iaitu rawatan yang menggunakan sejenis protin dalam darah. Oleh kerana rawatan GcMAF adalah sungguh murah maka para doktor (yang jahat) amat menentang penggunaan GcMAF untuk merawat pesakit kanser. Di Amerika, lebih dari 50 doktor yang menggunakan “GcMAF” telah dibunuh oleh MAFIA PERUBATAN yang didalangi oleh FDA dan syarikat-syarikat perubatan besar (BIG).

Bagaimanakah “GcMAF” melawan kanser?

"Macrophages" adalah "Ketua" dalam sistem pertahanan badan dan akan sentiasa memberikan arahan kepada "Tentera"(immune system), untuk melawan virus. Virus pula akan menghasilkan "Nagalase" iaitu sejenis enzim yang akan menghalang penghasilan vitamin "D" dalam "Macrophages" dan mengakibatkan "Macrophages" menjadi lemah dan tidak aktif.Maka pada ketika itu, badan kita pula akan menghasilkan"GcMAF" iaitu sejenis protin dalam darah. "GcMAF" akan menolong untuk mengaktifkan semula "Macrophages".

Para pesakit kanser akan mempunyai "Nagalase" yang terlalu banyak dalam badan mereka kerana "Nagalase"dihasilkan oleh virus. Oleh itu, "Macrophages" tidak akan aktif dan tidak dapat melawan penyakit.. Jadi para doktor (yang baik) akan menyuntik "GcMAF" untuk mengaktifkan semula "Macrophages" supaya dapat melawan penyakit kanser.

Suntikan Vaksin

Setiap vaksin (MMR, Tdap, Dtap, Gardasil dan sebagainya) terdapat di dalamnya sel manusia yang diambil dari bayi yang mati akibat keguguran. Apabila sel ini disuntik ke dalam badan manusia, maka sistem pertahanan badan (immune system) akan menganggapnya sebagai benda asing dan akan menyerang sel tersebut. Apabila ini berlaku, maka sel badan kita juga akan dianggap sebagai benda asing oleh sistem pertahanan badan kita. Maka peluang untuk mendapat penyakit kanser dan juga berbagai penyakit lain adalah tinggi.

Di dalam vaksin juga terdapat virus yang telah diubahsuai oleh saintis (Yahudi Laknatullah) dan virus tersebut boleh menyebabkan manusia menjadi bodoh dan tidak mampu untuk mengurus diri sendiri, contohnya ialah penyakit “Autism”.

Virus adalah ciptaan manusia

Kesemua “Virus” yang terdapat di zaman ini contohnya seperti AIDS, SARS, EBOLA, ZIKA, H1NI dan sebagainya adalah ciptaan manusia (Yahudi Laknatullah) dan dibuat di dalam makmal. Setiap tahun mereka akan mencipta suatu “virus” yang baharu dan akan menyebarkannya melalui suntikan vaksin yang kononnya untuk “berubat” penyakit tersebut. Sebab itulah “virus” tersebut tidak pernah wujud 100 tahun dulu malah ibu bapa kita juga tidak pernah mendengarnya sewaktu mereka masih kecil. Penciptaan “virus” tersebut adalah sebahagian daripada “Agenda 21” dari United Nations (UN). 

Apakah itu “Agenda 21”?

“Agenda 21” ialah untuk “mengurangkan jumlah penduduk dunia” sehingga hanya tinggal 500 juta sahaja. (Penduduk bumi kini ialah 7.3 billion). Bidang kedoktoran telah digunakan oleh Yahudi untuk menjayakan “Agenda 21” dari United Nations.

Kesimpulan

Allah S.W.T. telahpun menciptakan “Cure” atau “Penawar” untuk setiap penyakit. Semuanya terdapat dalam bentuk semulajadi seperti herba-herba, sayur-sayuran dan buah-buahan. Amalkan memakan herba-herba, sayur-sayuran (yang tidak beracun), dan buah-buahan (yang asli dan bukan GMO).

Berikut adalah herba-herba yang sesuai untuk “penawar” penyakit:

1) Darah tinggi (High blood pressure): Bawang putih (garlic), jus limau suam (warm lemon juice), Pisang (banana), tembikai (watermelon),Hempedu Bumi

2) Sakit kepala (Migraine): Halia dan limau (ginger with lemon).

3) Demam (fever): Jus limau (lemon juice), halia (ginger).hempedu bumi

4) Barah (Cancer): Daun ganja (marijuana), Halia (ginger), bawang putih (garlic), Daun semambu (neem leaves),

5) Sakit mata (eye problem): Kurma (dates) ,Lobak merah (carrot).

6) Cirit-birit (Diarrhea): Bawang putih (Garlic).

7) Gastrick: Air kelapa (coconut water), Kurma (dates).

8) Asthma: Pisang (banana), bawang putih (garlic), hempedu bumi

9) Alzheimer: Minyak kelapa (Coconut oil).

10) Batuk (Cough): Jus nenas (pineapple juice), Bawang putih (garlic).

11) Gout: jus nenas (pineapple juice), daun rerama (butterfly leaf plant).

12) Sakit jantung (heart disease): Lobak merah (carrot).

13) Sakit perut (stomach ache): Bawang putih (garlic), halia (ginger).

14) Kencing manis (Diabetes): Bawang putih (garlic), halia (ginger). Daun semambu (neem leaves), hempedu bumi

# Sesudah dibaca sila kongsi dengan kawan2 kita...

Terima Kasih 