Assalamualaikum. Dah lama abam kie bubuh iklan nuffnang ni di blog tapi hasilnya kurang atau memang x memberangsangkan. Membrengsetkan ada la! Rasanya dah dekat 10 thn menumpang kasih dgn nuff kot2 ada la ganjaran spt cek. Tapi habuk pun tarak! Kdg2 rasa jeles kat kwn2 blogger yg buleh cashout sokmo. Siap tayang cek di blog lagi. Minggu lepas abam kie check income di nuff rupa2nya x sampai RM40 pun! Sedih tahap gaban ni. Lagi sedih bila laman web nuff ni selalu down. X tahu nape. Mungkin dia takut kita curi duit dia kot? Sejujurnya pendapatan dari pengiklanan nuffnang semakin merosot sejak kebelakangan ini. Bukan abam kie aje yg mengalaminya tapi semua blogger kan?

Apa kata kalau kita pakat klik iklan nuffnang di blog sesama kita? OK tak cadangan abam kie ni? Hidup sepakat membawa berkat! Jom kita pakat klik nuffnang sesama kita? Terima kasih.

22 Comments

  1. Elsa selalu klik kalau blogwalking hehe. Tu lah tu abam kie ada tak sampai RM40, elsa tak sampai RM20 pun lagi huhuhu last dia bagi iklan 2 hari lepas tapi sikit je income huhuhu

    ReplyDelete
  2. dah klik abam kie punya :) minta klik saya punya :)
    http://fws00blog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. jom jom .. susah betul nak naik RM nuffnang mellya huhu

    ReplyDelete
  4. Hmmmmm tahu takpa, macam hidup segan mati tak mahu je naik :(

    ReplyDelete
  5. klik2 iklan nuffnang rakan2 blogger... jom sama2 klik.. jgn klik iklan di blog sendiri sudah..

    ReplyDelete
  6. saya pun hairan dengan nuff sebab makin merosot... saya yang blogger picisan ni baru sekali je merasa check out T^T tengah tunggu income naik sekarang ibarat menunggu siput sampai ke garisan penamat T^T

    ReplyDelete
  7. rasa macam nak buang aje nuffnang yu. uyekkk.. 😂😂

    ReplyDelete
  8. Tak ada iklan nuffnang abam kie..tak boleh nak click

    ReplyDelete
  9. Terima kasih kerana singgah ke blog saya.

    ReplyDelete
  10. xboleh kempe gitu cikgu nanti nuffnang kata click fraud langsung xdibyr bila kita cashout..kak dh kena..setahun digantung pmbyran...baru ni dibyr...tapi bila cashout lg xdbyr..kalau ditanya mesti jwb mrk kita buat click fraud sdgkn kita xbuatpun...

    ReplyDelete
  11. mcm tau2 je.. Awa baru je start buat group kat facebook untuk sama2 saling ganding bahu singgah2 blog dan klik2 cik nuff ni. Awa pun dh add abam kie ke group did fb tu Nanti kita saling klik2 ye.. ni awa dh klik nuff abam kie :D

    ReplyDelete
  12. InsyaAllah..bila blogwalking..ada iklan PC klik...

    ReplyDelete
  13. ada juga guna nuffnang, tapi tak pernah cek pun hasilnya

    ReplyDelete
  14. perkara wajib kalau bw... hhihihi

    abam kie thkas sudi letak unni dalam bloglist.. unni pun da senaraikan abam kie dalam bloglist (cassia ) unni

    ReplyDelete
  15. Earning nuffnang saya semakin susah untuk bergerak huhu

    ReplyDelete
  16. x sangka abam kie byk follower pn skit je..da klik nuff

    ReplyDelete
  17. Betul abam kie, masa saya mula berblog dulu tahun 2010, memang masyuk nuff ni tiap bulan cshout..tpi sejak 2015 slow je..masuk 2017 smpai la ni 2019 xbgerak langusng dh income huhu..tu yg beralih kpd adsense harap xkena banned huhu.

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.