Friday, 21 February 2020

Wanted: A New Blog List for March - July 2020


Assalamualaikum. Buat ke sekian kalinya Abam Kie menyertai satu lagi segmen anjuran blogger Anis. Eh! Nama dia sama dgn anak Abam Kie yg tengah study hard utk SPM akhir tahun ni. Blogger Anis janji nak masukkan kesemua link blog peserta segmen ni. Yezza! Masuk aje. Dapat tersenarai secara percuma. 

Cik Anis minta ceritakan tentang makanan kegemaran ye? Abam Kie ni suka makan pizza la, especially kat Pizza Hut. Biasalahkan? Dah tua2 ni x selera nak makan nasi. Jadi kita makanan makanan barat la pulak! 

Jadi jom la join segmen blogger Anis ni. Jika nak join mudah je..Klik kat banner di atas tu. Selamat maju jaya. All the best!

15 comments:

  1. sekali-sekala teringin gak makan piza...semoga bertambah kenalan..

    ReplyDelete
  2. Wah pizza tu. Kalau ana makin berselera makan nasi skrg ni. Hehe

    ReplyDelete
  3. Makin berusia selera makin macam macam kan. Maq pun serupa je hehe. Semoga suksess berblog dan berbloglist..

    ReplyDelete
  4. lawak la abam kie ni XD anis suka pizza jugak, pun pizza hut punya .. kalau dominos tu cam kureng

    ReplyDelete
  5. wah !! lama tak main exchange link ni.. hee~ good luck abam kie.. nanti saya nak join jugak..

    ReplyDelete
  6. InshaAllah ada rezeki mesti tersenarai..aamiin.

    ReplyDelete