Saturday, 17 August 2019

SEGMEN : REFRESH MY BLOGLIST


Pada malam minggu ini teringin plak join segmen anjuran rakan blogger Nieza. Hmmm...dulu2 pernah join GA yg dia buat. Alhamdulillah, menang la satu hadiah. Jadi Abam Kie nak promote kwn2 join segmen ini juga. The more the merrier!

Takde syarat yg susah utk join...Hanya :

1. Buat 1 entry tajuk : SEGMEN : REFRESH MY BLOGLIST
2. Tepek banner meriah dkt atas tu dgn back link kan ke entry ini.
3. Then tinggalkan link entry korang ke sini....

Kalau nk buat ayat2 pengasih / ayat2 sweet pun boleh.... Terpulang.....huhu

Siap...

Pemilihan ikut random or Puan Nieza akan  pilih sndiri je nnt.. (ikut mood)
20 blog akan dipilih.
Ade simple mistery gift jgk...huhu.

So please support Pn Nieza me ya..
Kalo korang support, bersemangat la sikit dia nk update blog..huhuhu

End.......

16 comments:

  1. Goodluck abam kie..kalau ritu dah menang hadiah,, yang ni boleh lah masuk dalam bloglist pulak.. hihi

    ReplyDelete
  2. singgah sini sambil minum kopi ais ikat tepi.ngeh3

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2019/08/segmen-giveaway-up-traffic-by-madam.html

    ReplyDelete
  3. Good luck..hadiah misteri, suspens nih..

    ReplyDelete
  4. goodluck abam kie bersegmen

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen cikgu moga tersenarai dan bertuah mendapat misteri gift.

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen sama jugak :D https://theathra.blogspot.com/2019/08/segmen-refresh-my-bloglist.html

    ReplyDelete
  7. -blogwalking ke sini, dari segmen yang sama.. https://bebyyellowshiteru.blogspot.com/2019/09/segmen-refresh-my-bloglist.html

    -tahniah sebab terpilih..

    -teruskan berblogging^^

    ReplyDelete