Tinggal dua hari lagi sebelum cuti akhir persekolahan 2018. Jadi abam kie mengambil kesempatan nak join Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz. Hmmm..selagi tak menang GA selagi tu la abam kie nak join. Entahlah malangnya nasib tahun ni belum menang apa2 GA sekalipun! 

Penganjur GA ini, Cik Lullabyssz akan memberikan dua planner khas untuk dua orang pemenang bertuah. Berdoalah agar menang kali ini, Aamiin.... Bukan setakat planner je, semua peserta yang join giveaway kali ni akan dimasukkan dalam bloglist blog beliau untuk tahun 2019 selama setahun hheehe. Sambil-sambil join giveaway boleh blogwalking and tambah lebih ramai kenalan sesama blogger. Betul tak?

Cakap panjang x guna, jadi jom la klik banner kat atas tu! Selamat maju jaya kepada Abam Kie.