Assalamualaikum.Hari ini Abam Kie dengan sukacita ingin menyertai segmen kelolaan Puan Zati pula kerana dia janji sesiapa yg join segmen ni dia akan bubuh link peserta ke dlm blog list dia selama 3 bulan! Bukan mudah tau orang nak bubuh link abe kie di dlm blog list mereka. Jadi peluang sebegini patut diambil segera. Kalau tak, nanti terlepas! Jangan kata abam tak payung, OK?

Jadi kepada kwn2 yg berminat, sila klik banner di atas tu, tau? Meh kita sokong sesama blogger. In Shaa Allah, akan naik traffik tu nanti bila kita selalu join segmen dan GA. Selain daripada itu dapat juga menambahkan kenalan. Betul kan?

Jadi abam kie nak mengucapkan selamat maju jaya kepada penganjur dan kesemua peserta yang terlibat. Bravo!

12 Comments

  1. Good luck, semoga sukses,teman ..

    Salam kenal dari Indonesia.

    ReplyDelete
  2. Good luck abe kie. Tk sabar nk tunggu namo pemenang. Ado ko namo mek. Hahha

    ReplyDelete
  3. Terima kasih abam kie sudi join segmen zati..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..
    Terima kasih sudi join segmen bloglist by zati.
    zati dah update senarai blog yang join..
    boleh saling terjah menterjah ye! ^^

    1. Untuk join segmen boleh klik link ni SEGMEN BLOGLIST BY ZATI
    2. Untuk semak nama yang join klik link ni SENARAI PESERTA SEGMEN BLOGLIST BY ZATI

    ReplyDelete
  5. hai , ain datang singgah sini .
    dari segmen yang sama :)
    -farahain zfa-

    ReplyDelete
  6. Good luck !
    Jemput join GA terbaru S.K.

    http://stnrsyfh.blogspot.my/2018/04/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.