Assalamualaikum..... semasa blogwalking semalam abam kie terjumpa dengan entri segmen jom tambah follower di blog Jamil. Bila tengok macam ada sambutan je terus abam teruja nak join. Bukannya apa, saja nak sokong rakan blogger yang kerap juga komen di blog abam. Selain daripada itu dapat gak tambah follower yg masih kekal di angka 816 sejak sebulan lepas! Geram tul sebab tak ada orang yang sudi follow blog abam biarpun abam dah follow blog mereka. Sombong betul blogger yang tak mesra alam ini!

Baiklah, kepada rakan2 blogger yang ingin menyertai segmen di atas, silalah klik banner di atas sekarang juga. Segmen ini berlangsung sehingga 31 Dis 2015. Semoga berjaya!