Assalamualaikum,

Selepas raya ni tetiba pula ada 'mood' untuk abe kie bersegmen. Manalah tahu dpt tambah follower yg masih ciput tu. Sebetulnya kdg2 abe kie kecewa sbb bila join segmen x ramai yg sudi follow back. Dah la kita letih2 luangkan masa, tenaga dan wang ringgit utk blogwalk ke blog mrka. Alih2 ini balasan mrka kpd kita. Huhuhuhu.... Apa2pun sy berharap agar peserta segmen blogwalking Ogos anjuran Karya Mahirah ini mesra alam n sporting abis. All right? Cakap byk x guna. Jom kita join segmen ini dgn klik banner di atas tu. Thank you in advance..

50 Comments

  1. Terima kasih sudi join segmen KM ni. Senarai peserta dah update. Nanti jangan lupa semak ya. Good luck and happy blogwalking.

    http://karyamahirah.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segment-blogwalking.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yg sama ^^
    selamat hari raya

    http://norulrahim.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-munirah.html

    ReplyDelete
  3. saya pon join abe kie segmen ni...:D

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen..singgah bw sini..
    http://www.syuhadasalleh.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan. jom singgah http://juliaadorable.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen abe kie...xmo sedih-sedih yer..

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen, saya pun join juga..

    ReplyDelete
  8. saya pun join

    http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  9. SELAMAT BERSEGMEN BUAT SEMUA..:)

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan..singgah sini dari segmen yang sama..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  11. singgah melawat... ^___^

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html ]

    ReplyDelete
  12. singgah BW sini dari segmen yg sama..
    all the best..

    ReplyDelete

  13. Blogwalked!

    Jangan lupa join segmen ABM juga

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html

    ReplyDelete
  14. Saya singgah dan follow sini. :)

    http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum ^_^

    Singgah melawat dari segmen yang sama. Happy Hari Raya & Happy Blogging.

    SEGMEN BLOGWALKING OGOS BY KARYA MAHIRAH

    ReplyDelete
  16. Blogwalk dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  17. Jangan sedih abg kie...kadang-kadang kita kena memberi lebih sikit..

    Nanti adalah orang follow kita balik...

    Memberi tanpa mengharapkan balasan.. hehe :)

    ReplyDelete
  18. Peserta dari segment yang sama! Goodluck! ^^,
    http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html
    P/s : Done Follow sini

    ReplyDelete
  19. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    memang dah follow sini kekeke..
    Segmen Blogwalking By Karya Mahirah

    ReplyDelete
  20. Singgah blogwalking sini. dari segmen yang sama. :)

    http://karyamahirah.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum ^_^

    Jalan2 blogwalking join segment yang sama... follow me, I will follow back...
    Jangan lupa mai :

    http://formulasihatcantik.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum dan salam singgah ptg isnin..semoga berjaya..

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. Salam Ukhuwwah.
    Blogwalking from same segmen ~ #29.
    Jemput singgah blog saya..
    Life is beautiful... don't waste it.

    ReplyDelete
  25. salam..

    datang membalas kunjungan..

    ReplyDelete
  26. Singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  27. thanks singgah blog Nadyya.

    selamat bsegmen ^^

    ReplyDelete
  28. singgah dari segmen yang sama...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  29. Kunjung balas dari segmen yang sama..done follow awak..

    ReplyDelete
  30. balas kunjungan anda di sini.. dah follow di sini

    ReplyDelete
  31. Datang balas kunjungan dari segmen yang sama..happy blogwalk ! ^_^

    ReplyDelete
  32. Hi. Blogwalking dari segmen yang sama. View mine :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  33. hi salam kenal...follow sini dari segmen yg same..jemput follow me back ye...tq :)

    http://eirza.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  34. blogwalking sini.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  35. Assalam, hai fara dtg dari segmen yg sama..

    BW sini dan follow awak =)

    ReplyDelete
  36. Kunjungan balas.. Salam perkenalan.

    ReplyDelete
  37. Salam...Blogwalking
    Selamat bersegmen semoga berjaya... :)

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  38. thanks singgah blog ain..datang balas kunjungan..=)

    ReplyDelete
  39. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum, wawa datang singgah dari segmen yg sama ni :)

    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  41. Hai, Nad datang blogwalking. Maaf lambat. busy sikit. Jemput singgah blog Nad ^^di sini :)

    ReplyDelete
  42. Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.