Assalamualaikum. Pada hari minggu ini Abah Zuki ingin menyertai segmen blogwalking MERDEKA bersama ayuinsyirah setelah menerima jemputan daripada beliau kelmarin. Semoga dengan menyertai segmen ini akan menambahkan kenalan dan pengikut blog Abah. Kalau nak join sama klik aje kat banner di atas tu. Lepas tu kita pakat BW dan follow blog para peserta lain. OK?


31 Comments

  1. Assalamualaikum...selamat berkenalan.
    Sudi-sudikanlah intai rumah baru saya.TQ.
    http://acikwatie.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama_17.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen..banyak segmen bloggers

    ReplyDelete
  3. terima kasih ...sudi join segmen ayu... joom kita sama2 blogwalking.. klik link dibawah ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. Salam merdeka,
    Singgah dari segmen yang sama :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/blogwalking-merdeka-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal...sy dari segmen yg sama, done follow u, jemput follow sy juga ya...tq!

    http://norazua10.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. selamat bersegmen.. :)

    singgah dr segmen yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  7. salam merdeka

    Dari segmen yang sama..
    http://chenachenis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  8. Hai, Nad singgah dari segmen yang sama. Jemput datang ke blog Nad :)

    ReplyDelete
  9. Hi. Blogwalking dari segmen yang sama. View mine :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.. selamat bersegmen.. :)

    singgah sini... salam blogwalking je

    ReplyDelete
  11. hye abah! :)
    datang mlawat dr segmen yg sama ^__^
    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/blogwalking-merdeka-bersama-ayuinsyirah.html

    dah join GA MG?
    kalau dh tengkiuuuuu!
    kalau belum meh la join :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  12. Hai, wawa datang dari segmen yg sama :)
    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama-ayu.html

    Nak menang hp free? jom join, tinggal 1 hari lagi :)
    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/xiaomi-redmi-note-contest-play-to-win.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan. Kalau sudi jemput singgah blog saya. Tq =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  15. Salam kenal dari segmen yang sama :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  16. Good luck, Abe Kie.
    Shikin join segmen yang sama.

    ReplyDelete
  17. BW! Kita join jugak! ^^

    http://ehtejakettew.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.htm

    ReplyDelete
  18. Salam kenal dari Ros. done follow, #707.
    Ros singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  19. Selamat besegmen abah zuki...

    ReplyDelete
  20. Salam merdeka.. datang membalas kunjungan dari segmen yang sama, sehari sebelum tutup segmen.

    done follow, have a great day ;)

    http://mujahidsiswa.blogspot.com/2014/08/segman-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  21. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    memang dah follow sini
    jemput singgah blog CT pulak yaaa..
    --> Segmen Blogwalking Merdeka By Ayu Insyirah

    ReplyDelete
  22. Singgah BW di sini.. Jemput la singgah ke blog saya pula.. Tuan blog handsome orangnya hahaha...

    ReplyDelete
  23. amazing kali , berkunjung balik ke blogg saya disini

    www.apekamod.com

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum,, salam persahabatan bloger dan jangan lupa singgah di blog bau saya

    ReplyDelete
  25. that is special day for every countries special colonized countries that is mark a point in the bad time and it will open many things to the coutries and you can listen songs about Revolution songs in there download musik

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.