Assalamualaikum,

Apa khabar kawan2 yang dihormati sekalian? Pada kali ini Abe Kie ingin mengajak kawan2 menyertai Segmen Blogwalking By Dayang Deno. Syarat2nya mudah aje. Untuk join segmen ni, sila klik banner yang berkelip2 kat atas tu. FYI, Deno ni blogger yang tabah biar pun menghadapi masalah kesihatan yang serius. Abe Kie berdoa agar dia sihat2 sokmo. 

Dalam segmen ini abe kie berharap agardapat menambah follower sebab bilangannya sedikit lagi. Niat di hati tu nak apai 600 orang sebelum akhir tahun 2014. Sekarang abe kie cuma ada 490 pengikut. Kepada blogger di luar sana sudi2kanlah follow back my blog, ok? Kita sama2 jadi blogger yg mesra alam gitu. Dunia blog Malaysia ni kecik je jadi abe kie x nak la jumpa blogger yg selfish, please...

Cakap banyak tak guna. Apa lagi join la segmen ni dengan klik di SINI.

39 Comments

  1. abe kie, mama baru ada kesempatan singgah, hihi.. bz berice blend.. kikiki

    ReplyDelete
  2. Singgah ;D

    http://sallyyatiey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Great to know more bloggers!

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari segmen yang sama ^^

    ReplyDelete
  5. selamat bersegment..all the best

    ReplyDelete
  6. Slmt bersegmen & berbw Abe Kie.. :)

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen, Abe Kie. Semoga bertambah follower.

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
    Singgah dari segmen yg sama >_<
    http://youismysoul.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. hye abe kie :) da joinn jugak..selamat kenalan ye..hehe

    ReplyDelete
  10. Membalas kunjungan sambil follow #492 Semoga berjaya! ^^

    ReplyDelete
  11. Blogwalking ke sini dari segmen yang sama.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  12. Selamat bersegmen. :) Datang membalas kunjungan.

    ReplyDelete
  13. http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  14. Singgah sini... datang melawat...

    http://inazalina.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  15. http://kataubaid.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    dtg sini dri segmen yang sama ^^ done follow

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum , datang dari segmen yang sama :) ni link segmen tu.. http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html hope dapat follow blog Aad yang tak berapa cantik ni .. sekian terima kasih assalamualaikum ;)

    ReplyDelete
  17. singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur... :)

    ReplyDelete
  18. Salam. Saya datang blogwalking dari segmen yang sama juga... Selamat berhujung minggu =) Jom melawat blog Bicara Nasuha dan sertai Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

    ReplyDelete
  19. membalas kunjungan abe kie.. semoga berjaya

    ReplyDelete
  20. Salam Perkenalan!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/04/riang-ria-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  21. Salam ukhwah,membalas kunjungan..jalan-jalan blogwalking dari segmen blogwalking by dayangdeno.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  22. Salam..

    tq atas kunjungan.. singgah sini balas kunjungan..

    http://www.suesopian.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  23. Assalammualaikum . Singgah balik untuk balas singgah :) . Semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  24. singgah & follow dari segmen yang sama..
    http://nurulhuda-mohdnajmi.blogspot.com/2014/04/pertama-kali-menyertai-segmen.html

    ReplyDelete
  25. datang balas kunjungan dari segmen yang sama.. dah follow sini ^_^ TQ ~~

    ReplyDelete
  26. Selamat menambah followers :)

    ReplyDelete
  27. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  28. selamat petang!!
    singgah sini dari blog sis deno..
    juga dari segmen yang sama..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. singgah balik ke blog abe kie..

    ReplyDelete
  30. dan follow blog abe kie.. hihi

    ReplyDelete
  31. salam..

    datang singgah dari segmen yang sama.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

    ReplyDelete
  32. Blogwalking dari segmen deno
    http://www.kisahsidairy.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.