Salam. Dah lama Abe Kie tak join apa2 segemen. Jadi pada hari Jumaat yang mulia ini tergerak hati nak masuk SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER. Mana tahu dapat tambah follower lagi. Setakat ini bilangan follower cuma 472. Masih sedikit. Sedih n geram tul sebab ramai yang join segmen sebegini dulu x reti2 nak follow back. Kalau macam tu jangan gatal2 nak join segmen tambah follower, OK? Buat letih Abe Kie blogwalking ke blog korang je. 

Cukuplah bab membebel ni. Jika kawan2 nak join segmen ni klik aje banner kat atas tu. Mudah kan? Abe Kie berasal dari Kelantan. Jemputlah shopping ke sini masa cuti sekolah ni. Nanti Abe Kie jadi tourist guide. Thanks.

19 Comments

  1. salam jumaat Abe..slmt bersegmen ya..

    ReplyDelete
  2. Selamat Bersegmen Abe Kie.. :D

    ReplyDelete
  3. Amvoii cikgu... cikgu selalu tak berjalan2 ke blog maza, maza main jeling jerk.. tak marah pun hehehehe

    ReplyDelete
  4. terima kasih kerana sudi join segmen ayu... dibawah ni ayu dh buat senarai nama peserta... ada masa nanti boleh la blogwalking ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/03/senarai-peserta-segmen-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  5. 400 lebih..banyak tu..
    saya ni lagi seciput

    ReplyDelete
  6. Semoga matlamat tercapai!

    p/s: Tahniah Abe Kie... http://relakssminda.blogspot.com/2014/03/senarai-terbaru-bloglist-sahabat.html

    ReplyDelete
  7. Salam. Terima kasih kerana drop by dekat blog saya. Done following! :)

    ReplyDelete
  8. blogger penang datang singgah sini dari segmen yg sama...

    ReplyDelete
  9. Good luck! Selamat menambah followers.

    ReplyDelete
  10. follow intuk segmen yang sama

    http://cheguzam.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  11. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah....
    Segmen Ayuinsyirah Mencari Rekan Blogger
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  12. Salam Abe Kie
    Salam kunjung balik deh...
    terima kaseh
    http://notashalimar.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan juga dari saya, Alhamdulillah dah dapat follow kembali. Juga datang berbalas kunjungan dari segmen yang sama.

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.