Assalamualaikum wahai sahabat sekalian... 

Sekian lama bilangan follower Daddy Zuki statik aje dek kerana jarang menyertai segmen atau peraduan. Dulu hampir setiap hari ada follower baru tapi kini nak dapatkan seorang dalam seminggu pun susah. Jadi Daddy mengambil kepurusan untuk join segmen 'Ramaikan Follower Blog 2013' yang dianjurkan oleh Cik Nuru. Moga dengan inisiatif ini bilangan follower akan bertambah. Jadi kepada kawan-kawan yang nak sertai segmen ini sudi-sudikanlah klik banner di atas. OK? Terima kasih kawan2ku yang baik hati.

16 Comments

  1. Insya-Allah,mudah-mudahan,rajin-rajin laa berblogwalking nanti :)
    terima kasih ye sebab sudi join segmen yang tak seberapa ni.

    senarai peserta boleh lihat di sini ;

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

    selamat berblogwalking! :D

    ReplyDelete
  2. salam...menarik ni. dah follow.

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen ye..:)- sy pun sama, bila sibuk dengan tugas utama, entri tak terupdate, jarang blogwalking, n malas ikut segmen..rasa macam takde orang baca blog kite je..huhu..

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen dear :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya nanti..... all the best bro!

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  7. salam knl2 sahabat,
    dr segmen yg sama
    http://bougainvillasz.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html
    dh follow,harap sudi follow smula :D

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan selamat berkenalan dear ! Dari segmen yang sama , sudah follow awk , sudi2lah follow blog Arni yang tak sebeberapa :) http://arnilala.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Salam. Saya peserta dari segmen yang sama. Gembira dapat blogwalking dekat sini. =)

    ReplyDelete
  10. saya datang ~ #136

    hit me back yaa ~

    http://oh-sourly-ily.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    https://www.facebook.com/OHHcikily

    ReplyDelete
  11. salam kenal.. saya dari segmen yang sama.. saya sudah follow.. follow saya juga ya.. ^_^ terima kasih..

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  12. Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  13. Singgah sini dari segmen yang sama.

    Dah follow awak,

    Jom follow saya pulak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  14. Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

    http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.