Salam. Daddy ni dah kemaruk sangat nak join contest sekarang ni terutama sekali kalau contest tu dianjurkan oleh blogger popular. Kali ini Daddy join contest yang dianjurkan oleh Saudara Remy Hazza. Memang dia famous pun sebab follower dia dah dekat 1000! OKlah adik kakak semua kalu nak masuk segmen ni silakan klik banner kat atas tu. Ambo dah link terus ke entry Encik Remy. Jom la pakat2 join deh! Sekian. Terima kasih..

16 Comments

  1. Rajin sungguh bersegmen...
    Sekadar memberi sokongan, selamat bersegmen semoga tercapai hajat yg diimpikan...

    ReplyDelete
  2. salam daddy......
    terima kasih kerana support segmen remy....semoga ada tuah nanti...amin.....

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen daddy cool! :)

    ReplyDelete
  4. @Bin Muhammad: thanks bro..I really appreciate it...

    ReplyDelete
  5. @Remy: semoga tuah berada di sisi daddy..

    ReplyDelete
  6. @ijoks2009: thanks for coming here. keep in touch!

    ReplyDelete
  7. semoga sukses bro..
    hehehehe

    ReplyDelete
  8. @maza; thanks for your support, bro!

    ReplyDelete
  9. Good luck DZ :-)

    http://www.duniawilma.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    ReplyDelete
  10. Tuuut tuuut! Jemah singgah sini,dari giveaway yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    Jemah follow sini tau! ^^

    ReplyDelete
  11. salam.. deno dtg dari segmen yg sama... segmen abg remy da romeo.. hehe..

    btw, deno ada short giveaway... tak perlu buat entry, tinggal link di ruang komen sahaja.. jom! :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. goodluck daddy zuki..da join da :D

    ReplyDelete
  13. Good Luck yer..... Ateh Blogwalking dan follow disini.

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum, singgah sini dr segmen yg sama ! salam blogging dari #belog jcb :)

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.