Salam. Semasa blogwalking tadi tersadung kaki di Blog Paly. Rupa2nya dia buat contest jadi Daddy nak join la jugak sbb tarikh tutupnya sebelum tgh mlm ni. Kalau nak join mudah je... klik je banner kat atas tu atau boleh klik di SINI.

Syarat2nya mudah je:

1. Buat satu entri "Segmen: Bloglist Februari 2013", copy banner atas, backlink ke blog Paly.
2. Publish dan letak link entri korang kat komen di post dia tu..

* Terhad kepada 200 tempat jer, setiap blogger yang join konfem dapat bloglist
* Lebih 100 penyertaan, dia review blogger bertuah, random.org jer.
* Dia jugak nak pilih Blogger Pilihan untuk segmen ni..

Simple jer kan? Hehe. Selamat bersegmen dan selamat berblogwalking :)

Thank you for viewing and reading this post.

Sekian

9 Comments

  1. Selamat join segmen tuan..

    ReplyDelete
  2. Sekadar sokongan...semoga matlamat tercapai.
    Selamat bersegmen!

    ReplyDelete
  3. @Mia: Thanks Mia..pas ni kalau buat contest jemputlah daddy masuk ye?

    ReplyDelete
  4. @PCL: Thanks bro...jom tukar2 link?

    ReplyDelete
  5. @deno: thanks a lot. kalau buat contest jgn lupa jemput daddy ok?

    ReplyDelete
  6. @Bin Muhammad: Thanks bro... kayuh pelan2 cari pembaca setia blog ini..

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.