Assalamualaikum kawan-kawan,

Semasa singgah di blog Cikgu Ahsfantasy24 tadi, saya tertarik untuk menyertai kempen menambah bloglist terbaharu sempena tahun baru 2013 nanti. Teruja jugak saya nak ikut serta sebab selama ini belum pernah pun masuk sebarang contest macam ini. Manalah tahu dpt menambah bilangan rakan blogger di seluruh negara kan? Berkawan biar seribu, berkahwin biar satu...Betul tak? 

OK, saya tak nak tulis panjang-panjang. Jadi jom kita join contest ini. Untuk maklumat lanjut sila klik di SINI. Untuk makluman Cikgu Ahs, blog ID saya ialah 8505379168878983145.

Sekian. Terima kasih.

Cikgu @ Sir Zuki


29 Comments

  1. bagus juga kan join...kebetulan nak target banyak2 bloglist...tq Cikgu

    ReplyDelete
    Replies
    1. meme bagus pun abe etuza...kalau boleh nak cari ramai kwn yg aktif di dunia blog ni. Boleh gak bertukar2 pendapat, kan?

      Delete
  2. http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html
    join ni cikgu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kita dah sama2 join abe etuza..lepas ni ada la kwn2 blogger yg sudi menjadi follower n kita pun turut sama follow mrka...InsyaAllah.

      Delete
  3. selamat bersegmen,, dari dunia yang sama singgah meluaskan legasi

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks isam. i also followed back ur blog and your link is in my blog list!

      Delete
  4. http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

    Follower ke 31
    Mind follow me back?

    Selamat Bersegmen! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam dhira. I followed u back and your link is in my blog list! Happy blogging...

      Delete
  5. Follow sini.hope sudi follow Nisa balik dengan seikhlas hati ♥


    http://stilovkatahatistilovastrid.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Nisa...sy dah follow blog Nisa. Happy blogging and thanks for your support!

      Delete
  6. Salam.
    Singgah dari segment yg sama & sambil follow..jemput singgah blog yam :)

    http://csmaryam.blogspot.com/2012/12/jom-join-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  7. @Che Siti Maryam: salam yam, kejap lagi daddy gi blog yam..td dah gi kejap utk follow..tp x sempat nak baca entri2 yg ada kat situ...TQ..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..
    Cikgu yang belum diiktiraf lagi ni. hehe.. Daddy, terima kasih sebab sertai segmen ni.. Kita datang melawat, 'follow' dan komen sini. Jom tengok senarai penuh peserta. Harap klik semua butang 'follow' dan tinggalkan jejak :)

    New: Contest: Top Referer Get RM100 Topup!

    ReplyDelete
  9. @Ryu: salam. kalau nak dptkan tips mengajar dari saya silakan..mmg la sy nak BW n follow semua ahli cuma kena KIV dulu sbb bz dgn urusan2 di sek. tp sy dah save senarai peserta tu...tunggu masa free sikit nk buat Ops BW n F...

    ReplyDelete
  10. done follow here back..slm kenal
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Asmar. TQ krn sudi follow kembali blog pakcik. Happy blogging and enjoy your weekdays!

      Delete
  11. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..sure uncle will visit and comment your posts! happy blogging, greenamila!

      Delete
  12. Singgah sini pakcik. Dah follow :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sbb sudi follow blog pakcik yg biasa2 ni...

      Delete
  13. Selamat berkenalan Daddy Zuki...
    Maaf...Wilma terlewat balas kunjungan dan follow blog Daddy Zuki...
    Wilma dah jadi follower # 147 Daddy Zuki ya ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-i-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam wilma. x apa lewat pun asalkan sudi jd follower blog daddy yg biasa2 ni...thanks again..

      Delete
  14. done follow dr segmen yg sm :) Maaf terlewat singgah sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ieta. TQ sbb sudi jejaki blog daddy zuki..better late than never, right?

      Delete
  15. Dah join gak .. dpt dr sini..

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/02/bloglist-blogger-baharu-2013.html

    ReplyDelete
  16. @Mohd Hakim: tq sbb sudi follow balik blog abe..

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.