Segmen Jari Jemari Menari Bloglist 2020

Assalamualaikum. Pada hari ni teringin pulak nak join segmen di atas anjuran rakan blogger Ika Shoid. Kalau x silap blog semua akan diletakkan di dalam blog list beliau selama 3 bulan. Bagus tu! Jadi apa lagi? Moh la join segmen …

Murid Saya Yang Lurus Bendul

Cikgu: Kamu tahu kan SPM bermula 6 Jan 2021. Jadi saya nak tanya kamu 6/1/21 tu jatuh pada hari apa? Murid: X tahu sir. Cikgu: Kalu gitu saya nak Danish tolong semak kalendar kat depan tu. Danish: Sir, saya x jumpa la tarik…

Keputusan 9.9 Giveaway By Abam Kie

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Selesai sudah  9.9 Giveaway By Abam Kie yang berlangsung dari 9 - 30 September 2020. Kini tibalah masanya Abam Kie mengumumkan keputusan peraduan berkenaan. Tanpa melengahkan masa inilah senarai pe…

Meja Kerja Di Rumah Konsep Minimalist

As salam. Kerja sebagai guru ni memerlukan abam kie menyelesaikan kerja2 sek di rumah juga. Memang la kerja cikgu ni pukul 2 pm dah boleh punch out tetapi kerja persekolahan x berakhir di situ aje. Kadang2 tu kena bawa balik b…