Showing posts with the label ContestShow All
Keputusan Segmen Pertukaran Bloglist Oleh Abam Kie

Assalamualaikum! Waktu yang dinanti sudah pun tiba. Pada hari ini Abam Kie akan umumkan lima orang pemenang yang bakal mendapat top up RM5 daripada Maxis. Manakala peserta terpantas dan terakhir akan mendapat RM5 tunai. D…

 Segmen Bloglist Blogbabyshambles

Assalamualaikum. Pada hujung minggu ini Abam Kie nak join satu lagi segmen anjuran blogger Ain Rusli. Ye la..dok di umah 'boring' tahap gaban jadi abam kie update la blog ni. Syarat2 yg diberikan mudah je. Budak nak am…

Keputusan Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie

Assalamualaikum. Seperti yang dijanjikan, pada hari ini, Abam Kie ingin mengumumkan pemenang-pemenang Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie setelah tarikh tutup penyertaan pada 11 Nov lepas. Tanpa melengahkan masa, pemenang-p…

SEGMEN : REFRESH MY BLOGLIST

Pada malam minggu ini teringin plak join segmen anjuran rakan blogger Nieza. Hmmm...dulu2 pernah join GA yg dia buat. Alhamdulillah, menang la satu hadiah. Jadi Abam Kie nak promote kwn2 join segmen ini juga. The more the mer…

Segmen 9 Juta Special Bloglist

Assalamualaikum. Baru-baru ini, rakan blogger, Sayidah Napisah ada menjemput Abam Kie untuk menyertai segmennya yang bertajuk seperti di atas. Segmen tersebut diadakan bagi menyambut 9 juta page views di blognya baru2 ini. …

SEGMEN KAD RAYA 2019 NANIENA.COM

Assalamualaikum. Mood Raya masih lagi berlangsung. Kebetulan ptg td kena tag dengan blogger Jamil Hashim agar menyertai segmen kad raya 2019 naniena.com. Tak salah pun join sbb ia dpt merapatkan silaturrahim sesama rakan blog…

Segmen I Follow You, You Follow Me by Mya Rosli

As salam. Pada minggu lepas rakan blogger Mya Rosli ada PM Abam Kie suruh join segmen yang diaanjurkan sepanjang bulan Mei ini. Biasanya jika kawan blogger yg jemput secara peribadi untuk join GA atau segmen beliau, maka abam…

Teka Zodiak dan Dapat Kredit Celcom Percuma!

As salam. Peraduan ni terbuka kpd pengguna Prabayar Celcom je. Tapi jika kawan2 bukan pengguna Prabayar Celcom pun boleh join dengan menggunakan no HP pasangan, ibu bapa, abang, kakak, adik atau kawan yang pakai line Celcom. N…

Keputusan Abam Kie's Birthday Giveaway

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Selesai sudah   Abam Kie's Birthday Giveaway  yang Abam Kie pada pertengahan kedua bulan April lalu. Sesungguhnya Abam Kie berasa amat sukar untuk memilih 8 orang pemenang bertuah kerana s…

Keputusan Bloglist Exchange Segment by Abam Kie

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Selesai sudah Segmen Pertukaran Senarai Blog yang Abam Kie anjurkan sepanjang bulan Januari lepas. Kini tibalah masanya Abam Kie umumkan keputusan segmen berkenaan. Tanpa melengahkan masa i…

Cara-cara manfaatkan usia pencen sebelum mati

Assalamualaikum.  Ramai org pencen hidup derita sbb tak merancang! Kalau derita sekadar di dunia ok lg, tp yg ditakuti derita dunia akhirat. Di usia pencen ini tak yah lah sibuk bela kucing, cari Pokemon, ralit dgn game at…

Keputusan Guess My Weight Giveaway

Assalamualaikum! Waktu yang dinanti sudah pun tiba. Setelah lima hari Guess My Weight Giveaway selesai, maka kini tibalah masa yang ditunggu-tunggu oleh semua peserta yang budiman. Pencarian 17 orang pemenang bakal terja…

Senarai Peserta Guess My Weight Giveaway

Assalamualaikum. Alhamdulillah hampir setiap hari ada saja rakan blogger yang sudi menyertai GA abam kie. Target abam kie ialah 30 org peserta aje. Kalau cecah 30 org, mujurlah. Kalau tak mencapai target, maka tiada lagi GA …

Keputusan Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie 2018

Assalamualaikum. Baru-baru ini Abam Kie ada menganjurkan Cabaran Pengomen Tegar Blog Abam Kie 2018 dan hari ini tibalah masanya untuk Abam Kie mengumumkan para pemenang cabaran tersebut. Tiga pemenang pertama akan menerima …

Tawaran menjadi penaja SPM Result Giveaway

Assalamualaikum kepada semua rakan blogger yang dihormati sekalian. Sukacita dimaklumkan bahawa Abam Kie bakal menganjurkan satu lagi giveaway sempena pengumuman keputusan peperiksaan SPM semalam. Sehubungan dengan itu, abam …

Menang tiga giveaway pada awal tahun 2018

Assalamualaikum. Abam Kie selalu juga join giveaway bila ada masa terluang atau pun bila x ada idea untuk menulis entri terbaharu. Pada awal tahun 2018 ini abam kie ada join beberapa GA. Biasanya abam kie khaskan entri hujung…

Senarai Pemenang SPM Fever Giveaway

Assalamualaikum. Waktu yang dinanti sudah pun tiba. Setelah lebih seminggu SPM Fever Giveaway selesai, maka kini tibalah masa yang ditunggu-tunggu oleh semua peserta yang budiman. Pencarian 23 orang pemenang bakal terjawab p…

Pencarian Penaja SPM Fever Giveaway

Assalamualaikum kepada semua rakan blogger yang dihormati sekalian. Sukacita dimaklumkan bahawa Abam Kie bakal menganjurkan satu lagi giveaway sempena musim peperiksaan SPM yang bakal bermula pada 6 November 2017 nanti. Seh…

Senarai Peserta Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals

Assalamualaikum kawan2 yang dihormati sekalian. Alhamdulillah GA yang Abam Kie anjurkan tanggal 2 Jun 2017 mendapat sambutan yang menggalakkan daripada rakan2 blogger yg cantik dan kacak. Terima kasih banyak2 sbb sudi men…

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

Salam ramadhan buat semua pembaca Papaglamz yang aku sayangi. Sayang lebih sikit untuk sesiapa yang sudi baca entri segmen aku kali ni. Hehehe. Ok la, straight to the point. Bersempena bulan penuh barokah ini, aku tergerak hati…