Assalamualaikum. Masuk bulan Oktober ni terbuka pulak hati nak join GA yang dianjurkan oleh blogger Aini Halim. Lama dah x join apa2 GA atau contest. Diharapkan bila join GA sebegini akan dapat menambahkan rakan blogger. The more the merrier! Dah la skrg follower makin sendu. Last new follower tu hadir pada 3 bulan lepas. Sejak itu x ada dah org nak jd follower blog abam kie ini. Huhuhu....

Blogger Aini suruh peserta wish kat dia sempena besdy dia kan? Jadi sempena hari lahir Blogger Aini yang ke 37 ini (harap betul la tekaan Abam Kie) Abam Kie ingin mengucapkan:

Selamat Hari Lahir. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang optimum untuk beribadah kepada Allah s.w.t. Aamiin.... Semoga diberikan keberkatan di dalam kehidupan ini ye.

Baiklah, kepada kawan2 blogger yang nak join GA ini, boleh je klik link di foto di atas. Selamat maju jaya untuk kita semua!