Assalamualaikum. Pada hari ini Abam Kie nak join Pencarian Bloglist Januari-Februari 2022 by Nazfea Solehah. Dulu pi blog dia dan bookmark dulu entri tu. Bila free sikit baru la buat draf ni. Kalau ikutkan bz, memang sampai budak2 habis ambik SPM la baru Abam Kie boleh relaks sikit. Sekarang ni rasa macam bernafas dalam lumpur...bak kata Wings ye. hehehe...

Jadi kepada sesiapa yg nak join pencarian bloglist ini, boleh je klik banner kat atas tu. Nazfea nak bagi buku kepada seorang peserta bertuah. Abam Kie x berharap mana sebab jika ada cabutan bertuah, selalunya tak bertuah... 

Abam Kie join pencarian ini sbg tanda sokongan kpd rakan blogger. Tentang hadiah tu jika ada rezeki, ada lah.... All the best!