Assalamualaikum. Pada hari ini Abam Kie nak join Pencarian Bloglist Januari-Februari 2022 by Nazfea Solehah. Dulu pi blog dia dan bookmark dulu entri tu. Bila free sikit baru la buat draf ni. Kalau ikutkan bz, memang sampai budak2 habis ambik SPM la baru Abam Kie boleh relaks sikit. Sekarang ni rasa macam bernafas dalam lumpur...bak kata Wings ye. hehehe...

Jadi kepada sesiapa yg nak join pencarian bloglist ini, boleh je klik banner kat atas tu. Nazfea nak bagi buku kepada seorang peserta bertuah. Abam Kie x berharap mana sebab jika ada cabutan bertuah, selalunya tak bertuah... 

Abam Kie join pencarian ini sbg tanda sokongan kpd rakan blogger. Tentang hadiah tu jika ada rezeki, ada lah.... All the best!


12 Comments

  1. selamat bersegmen, saya pun dah join. support kengkawan di alam maya

    ReplyDelete
  2. good luck Abam Kie. samalah kita jarang bertuah. tu yang kalau dapat hadiah, teruja semacam

    ReplyDelete
  3. Ya bagus cikgu kita mengeratkan persahabatan sesama kita tak kira nyata atau maya

    ReplyDelete
  4. goodluck abe. nanti jemput join GA mama juga ye

    ReplyDelete

Thanks for leaving your comment. Please come again. I will visit your blog soon.