Saturday, 16 May 2020

BIRTHDAY GIVEAWAY ANISA ANUAR OFFICIAL BLOG


Assalamualaikum. Pada hari Guru ini Abam Kie nak join peraduan seperti di atas. Hari tu Puan Anisa dah jemput join. Cuma x sempat sebab sibuk uruskan pemilihan pemenang segmen blog list Abam Kie tempohari. Jadi hari ini boleh join lah ye? Abe Kie nak tag 3 org blogger spt syarat yg diberi. Mereka yang 'bertuah' itu adalah:




Harap sudi2kanlah join giveaway ini ye?

Soalan: Nyatakan jika pernah dengar NIQA. Di mana anda kenal produk NIQA?
Jawapan: Maaf, Abam Kie baru kali ini dengar tentang kewujudan produk NIQA ini. Harap maaf ye?


Jadi kpd kwn2 yg nak join giveaway ini, sila klik banner di atas, OK?

14 comments:

  1. Selamat bersegmen..good luck!

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen
    Selamat hari guru juga

    ReplyDelete
  3. uuuu menarik. goodluck abam kie.

    ReplyDelete
  4. Moga ada rezeki untuk Cikgu AK.

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum..

    Selamat bersegmen cikgu


    Salam Blogwalking puasa.
    Selamat Berpuasa, Selamat PKPB ya.

    http://iskandarx-society.blogspot.com/
    http://iskandarx.blogspot.com/
    https://melayupress.wordpress.com/
    https://twitter.com/iskandarX

    ReplyDelete
  6. bagus segmen macam ni. Contohnya produk NIQA tersebut, saya sendiri pon baru tahu dengan adanya posting abe kie... jadi bila ramai lagi join segmen automatikeli ramai orang macam sy yg ada benda yg x pernah dengar ...dapat tahu. Btw gud lak abe kie... segmen ni based on blogger anisa anuar's birthday ke? Join atas jemputan ke sapa2 jer boleh join? :)

    ReplyDelete
  7. thank you join... nanti Nisa akan citer NIQA tu apa..

    ReplyDelete

Followers

Newsletter