Saturday, 28 March 2020

Segmen Bloglist 2020 Cida


Assalamualaikum. Semasa PKP ni tak ada banyak idea nak kemaskini blog. Biar pun dok saja di rumah namun kepala terasa 'blank'. Mujurlah semalam terjumpa satu segmen oleh ibucida. Rasanya Abam Kie dah lama follow blog ibucida semasa dia masih menggunakan blogspot lagi. Kenapa abam kie rasa begitu? Sebab masa tengok widget follower tu ternampak button 'unfollow' je. Ni maksudnya abam kie dah follow lah ye.

Jom kita pakat join segmen ini. Jika nak join cuma klik banner kat atas tu. Cepat ye sbb tarikh tutup segmen ini pada hari Selasa ni. All the best!

13 comments:

  1. selamat bersegment abam kie.

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama :)

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/segmen-bloglist-2020-cida.html

    ReplyDelete
  3. Hi,dari segmen sama

    jom dengr lgu kite..

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/03/lagu-dia-putera-by-cuya.html

    ReplyDelete
  4. terima kasih sudi support shu, link senarai peserta seperti dibawah..

    https://www.ibucida.com/2020/03/senarai-peserta-segmen-bloglist-2020.html

    ReplyDelete

Followers

Newsletter