Monday, 27 January 2020

Jan Giveaway + BW by lieyzanordin



Assalamualaikum. Masih dalam mood cuti Tahun Baharu Cina jadi sempatlah lepak di rumah pagi Isnin ini sambil buat pos terkini. Sebab tak ada idea sangat maka Abe Kie nak hoin giveaway anjuran blogger Lieyzanordin. Hadiah yang ditawarkan macam lumayan je. Siapa nak bagi credit Touch N Go kan? Baru ni je dpt RM30 menerusi eTunai Rakyat. Lepas la nak beli topup HP tu. 

Jadi jika kawan2 nak join GA ni cepat2lah klik banner kat atas tu. Ada dua. Klik je mana2 yg berkenan sebab ia akan bawa ke GA penganjur. Selamat maju jaya kepada penganjur dan semua peserta yang sudi bersaing dengan Abam Kie untuk merebut hadiah2 tersebut. Good luck!

13 comments: