Saturday, 14 December 2019

Segmen Bloglist dan Banner Header Safirul Amar.Com


Assalamualaikum. Pada hari ini Abam Kie nak join segmen bloglist www.safirulamar.com. Syaratnya mudah je. Buat post dan follow IG dia. Hadiah2nya ialah tersenarai di blog list dia. Lepas tu seorang pemenang lagi akan dapat banner untuk diletakkan di header blog! Harap2 ada rezeki la kali ini. 

Jom kita pakat sokong blogger Safirulamar dlm penganjuran segmen ini. Selamat menyambut tahun baharu 2020. Semoga segala azam dan cita2 pd thn 2019 ini sudah berjaya dicapai. Aamiin.....

Jadi kpd rakan2 blogger yg nak join segmen ni, cuma perlu klik banner kat atas tu je. Good luck!

20 comments:

  1. Selamat bersegmen cikgu.. n selamat tahun baru juga...

    ReplyDelete
  2. nak join jugak lah! Selamat bersegmen Abam Kie

    ReplyDelete
  3. Good Luck Abam Kie. Semoga ada kejayaan di Tahun Baru 2020 ni

    ReplyDelete
  4. Selamat besegmen abam kie . Ummi nak join tp.. bz ny minggu ni.. ujung² thn nk berblog pn susah

    ReplyDelete
  5. G luck..rasa nk buat segmen tp xtau bile

    ReplyDelete
  6. sINGGAH DARI

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    ReplyDelete
  7. waalaikumussalam. jom jom join ^_^

    ReplyDelete
  8. Good luck! cikgu
    Mrs. A pun join juga.

    ReplyDelete
  9. Semoga berjaya Abam Kie.. Naim pun join gak

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    ReplyDelete
  10. gudluck :)

    singgah dari segmen yg sama http://budoxesquire.blogspot.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    ReplyDelete