Saturday, 30 November 2019

Segmen Blogwalking 2019 MiaLiana.com


Segmen Blogwalking 2019 MiaLiana.com bermula pada hari ini, 20 November 2019, iaitu tepat jam 10.00 pagi sehingga 11.59 malam 20 November 2019. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog MiaLiana.com dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Blogwalking 2019 MiaLiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

5 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan akan dimasukkan ke bloglist Mia selama setahun pada tahun 2020. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 15 Disember 2019.

** jom support Mia Liana....


14 comments:

  1. gud luck abam kie.. kita tak sempat nak join hehe.. done followww abam kie.

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya cikgu =)

    jemputlah join contest di blog saya juga,mudah saja syaratnya~

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2019/11/contest-isi-dialog-di-blog-at.html

    ReplyDelete
  3. mama pun ada join. good luck abam

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah saya pun dah join ^_^

    ReplyDelete
  5. datang blogwalking. selamat bersegmen. saya datang dari segmen yg sama :

    https://nurain-syahirah.blogspot.com/2019/11/segmen-blogwalking-2019-mialianacom.html

    ReplyDelete