Saturday, 23 November 2019

Giveaway Akhir Tahun - Wang Tunai dan Template Blogger Premium


Assalamualaikum. Tetiba teruja nak join satu giveaway yg dianjurkan oleh sifu blogger sdra Hasrul Hassan. Abam Kie dah mula mengenali blogger Hasrul Hassan sejak dia guna platform blogspot lagi. Kalau x silap nama blognya kakibangku. Betulkan sy jika silap. Tapi 'bangku' tu memang la betul. Maklumlah kan...kisah yg dah lama...

Apa yg menarik tentang blog HH ialah kandungannya meliputi segala perkara daripada tips blogging, tips adsense, product review, percutian, DIY, cara nak buat duit melalui blog, nak naikkan traffik dan ilmu SEO dan macam2 lagi. Pendekata semuanya ada di sini. HH x lokek berkongsi ilmu dgn rakan blogger. Oleh sebab itu ramai sokmo org dtg melawat blognya. 

Saya juga kagum dgn sdra HH kerana sanggup berhenti kerja di USM semata2 nak menjadi blogger sepenuh masa. Mungkin beliau menyedari peluang yg lebih baik dgn menjadi freelancer dan usahawan internet. Semoga pendapatan beliau di dlm bidang blogging ini lumayan.

Akhir kata, blog HH amat sesuai menjadi bahan rujukan kepada blogger2 di luar sana jika baru nak berjinak2 di dlm dunia blogging. Kepada blogger2 yg dah stabil macam saya, pos terkini daripada HH amat dinantikan kerana ianya penuh berinformasi dan menambah ilmu pengetahuan yg sedia ada. In Shaa Allah, saya berharap agar tersenarai di dalam bloglist HH untuk tahun 2020. Aamiin.

12 comments:

  1. Byk tips terutama tips blog dan adsense sy jdkan panduan dri blog hh ni..

    ReplyDelete
  2. All d best abam kie.. tq for tipss .nt boleh jenguk2 blog hh.. done follow abam kie

    ReplyDelete
  3. Aamiin..gud luck ye Abam Kie

    ReplyDelete
  4. good luck abam.. mama baru join semalam

    ReplyDelete
  5. Mudahan ada rezeki abam kie. Lumayan juga rasanya jika berjaya berada di bloglist bro HH.

    ReplyDelete
  6. Wah! lama sungguh Abam Kie dah kenal HH ya.
    Semoga dikurniakan rezeki menang.
    Mrs. A pun join juga.

    ReplyDelete
  7. Terbaiklah sir....semoga berjaya...kenal sy dok? haha...

    ReplyDelete
  8. JALAN2

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template.html

    ReplyDelete