Monday, 17 June 2019

SEGMEN KAD RAYA 2019 NANIENA.COM


Assalamualaikum. Mood Raya masih lagi berlangsung. Kebetulan ptg td kena tag dengan blogger Jamil Hashim agar menyertai segmen kad raya 2019 naniena.com. Tak salah pun join sbb ia dpt merapatkan silaturrahim sesama rakan blogger. Hadiahnya pun kad raya. Ada sampai 50 keping utk para pemenang tu! Siapa x nak kad raya kan? Skrg ni kad raya hampir pupus. Jadi dgn menyertai segmen yg bagi hadiah kad raya fizikal ni dpt mengembalikan nostalgia zaman kanak2 dan remaja dulu2. 

Abam Kie nak tag 3 org kwn blogger. Harap jangan marah, ye? Jika free sila la join. Jika tak sempat, x mengapalah. Jadi kpd kwn2 yg nak join segmen yang gempak ini, cuma perlu klik banner di atas, OK? Sekian. Terima kasih. 

1. http://at-tarmizi.blogspot.com/

2. https://www.mialiana.com/

3. http://perducinta.blogspot.com/

14 comments:

  1. Selamat bersegmen cikgu :-)

    ReplyDelete
  2. Good luck abam kie...selamat bersegmen.nanti nk juga try bersegmen di blog sy pula hehe

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen Cikgu.Terima kasih tag PC ya.

    ReplyDelete
  4. terima kasih cikgu tag saya =) saya dah join..

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2019/06/segmen-kad-raya-2019-nanienacom.html

    ReplyDelete
  5. rajin join abam kie ye
    duit raya dapat juga? huhuhu

    ReplyDelete
  6. SEGMEN TAMAT >> http://www.naniena.com/2019/07/perhatian-penyertaan-segmen-kad-raya.html

    ReplyDelete